Na jugu Hrvatske kao da je drugo godišnje doba. Izrazito visoke temperature i sunčano vrijeme u Šibeniku i Dubrovniku izmamile su brojne šetače da iskoriste lijepu nedjelju, što domaće, što goste koji su za blagdane stigli u Dalmaciju. U okupljenom mnoštvu nezamijećene nisu mogle proći dame koje su privukle pažnju svojim street style izdanjima.

Šibenska riva u nedjelju je bila prepuna šetača, a kako i ne bi kad je sunčan i topao zimski dan bio kao stvoren za biti na zraku i šetati uz more. Za druženje s prijateljicom iskoristila ga je i zgodna plavokosa dama koja nas je na prvu osvojila svojim jednostavnim, a opet vrlo efektnim street styleom.

Nosila je fini kaput klasičnog kroja u boji burgundca ukrašen velikim zlatnim gumbima, a ispod njega dolčevitu bež nijanse i tamnoplave traperice skinny kroja. Iako je dan bio sunčan i natprosječno topao, street stylerica iz Šibenika obula je tople i udobne čizmice koje fino griju i u kojima je šetnja pravi gušt.

Za svoj street style odabrala je bež model s tamnosmeđim đonom i krznom na gornjem dijelu čizama i oko gležnja. Bež torbica koja se nosi preko tijela savršeno je zaokružila tip-top kombinaciju šibenske ljepotice.

Pogledajte i druga street style izdanja s naših ulica:

Slika nije dostupna Kad su tako dobre! Dama iz centra Zagreba u čizmama koje vladaju i hrvatskim ulicama

Street style kombinacija sa zagrebačke špice "Ovo je da ti stane dah": Zagrebačko street style izdanje koje ste najviše hvalili u 2021.

Mihaela Mudronja oduševila nas je svojom kombinacijom Brutalno dobre! Ljepotica sa Zrinjevca u čizmama kojima je tako teško odoljeti

Top 10 najboljih street style izdanja u 2021. godini Top 10 street style izdanja sa zagrebačke špice u 2021. godini

Jelena Huđek, manekenka agencije Talia Model Ma, prezgodna! Brineta s Cvjetnog trga u kombinaciji kojoj bi štikle samo smetale

Street style kombinacija Ivone Lončar Ljepotica u tajicama iz Zare kojima ni kritičari tog odjevnog komada neće naći manu

Slika nije dostupna Top kombinacija! Plavuša iz Novog Zagreba u trapericama i gležnjačama koje čine savršen par

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju