S obzirom na to koliko žene vole i prate modu, nije čudno da su upravo tekstovi o street style kombinacijama uvijek među najčitanijima na našem portalu. Tako je i bilo i u godini na izmaku.

Galerija Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Lare Tomkić Street style kombinacija Yvonne Vrnoge +2 Street style kombinacija lijepe Lore

Iako uvijek volite vidjeti što se nosi u svjetskim modnim prijestolnicama poput New Yorka, Pariza, Londona i Milana, najdraže su vam ipak kombinacije s ulica naših gradova, posebno Zagreba na čijoj se špici uvijek nađe efektnih i zanimljivih izdanja.

Početkom veljače oduševila vas je Marija Gverić. Tamnokosa ljepotica razbila je zimsko sivilo odličnom kombinacijom sastavljenom od svijetlih odjevnih komada te čizama i torbice u kontrastnoj nijansi konjak-smeđe.

Svijetla odjeća nešto je manje zastupljena tijekom hladnijih mjeseci, pogotovo kada su u pitanju komadi poput kaputa i zato je Marijino izdanje bilo pravo osvježenje.

Dolazak proljeća najavila nam je Dalila Turk čija je kombinacija uistinu prštala proljetnom energijom. Nježna pastelna suknja i narančasta dolčevita bile su baza izdanja upotpunjenog bezvremenskim balonerom u bež nijansi i Zarinom zelenom torbicom koja je ove godine bila pravi hit.

Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk (Foto: Slaven Janđel)

U ljeto nas je uvela Yvonne Vrnoga. Ova mlada dama očarala je zagrebačku špicu u kombinaciji ružičaste boje. Suknju visokog struka s reljefnim metalnim gumbima u zlatnoj boji i pripadajuću jaknicu s kratkim rukavima u divnoj i dominantnoj nijansi ružičaste spojila je sa sandalama i torbicom u neutralnoj bež nijansi.

Street style kombinacija Yvonne Vrnoge Street style kombinacija Yvonne Vrnoge (Foto: Slaven Janđel)

Ružičasta je vladala i u jednoj od najljepših ljetnih kombinacija koje smo ove godine vidjeli na zagrebačkoj špici. Plavokosa Lora oduševila nas je pencil suknjom u hot pink nijansi i rezanom bluzom dugih rukava ukrašenu paisley uzorkom.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte preostala zagrebačka street style izdanja koja su se ove godine našla na popisu najboljih.

Street style kombinacija lijepe Lore Street style kombinacija lijepe Lore (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju