Kada vani zasniježi, tople buce itekako dobro dođu. Ove slatke, nepropusne čizmice sinonim su za nezamjenjivu zimsku obuću i s prvim pahuljama snijega obuvamo ih na noge. U njima je hodanje na minusima, po snijegu i bljuzgi ugodno i bezbrižno jer ne moramo brinuti da će promočiti i da će nam u njima biti hladno za stopala.

Buce nas često podsjećaju na djetinjstvo, kada smo se u njima po cijele dane igrali na snijegu, ali i sada, kada smo odrasli, rado ih obuvamo kada zima pokaže zube.

Snijeg koji je sinoć počeo padati nagnao nas je da provjerimo ponudu buca u trgovinama te smo izdvojili 12 modela koji će zadovoljiti razne ukuse i stilove. Uz crnu, predlažemo vam i modele u neutralnim bojama koje će se uklopiti u gotovo svaku svakodnevnu odjevnu kombinaciju, a da pritom izgledate šik i moderno.

Slika nije dostupna Zimske jakne na sniženju: 12 dužih i kraćih modela koje se isplati sada kupiti

Slika nije dostupna Od 54 do 199 kuna: Ovih 15 efektnih sakoa na sniženju razigrat će svako izdanje

U ovakvim čizmicama možete i u duže šetnje po snijegu, što je dobro i za zdravlje, a krzno koje imaju iznutra lijepo će vas grijati satima. Ne znamo koliko ćemo dugo uživati u snijegu, ali za svaki snježni dan jedan par buca svakako će dobro doći. U našoj fotogaleriji provjerite ponudu traženih modela u trgovinama cjenovnog ranga od 109,50 do 1610 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju