Aleksandra Prijović održala je svoj peti i posljednji koncert u Osijeku u sklopu turneje Od istoka do zapada. Aleksandra je na tom koncertu najavila skorašnje nastupe u Rijeci i Varaždinu, a u nedjelju je u osječkoj dvorani Gradski vrt napravila spektakl za pamćenje.

Galerija

Aleksandra Prijović pobrinula se da posljednji koncert u Osijeku bude itekako zapamćen među njezinim obožavateljima, a to je uspjela i zahvaljujući modnom spektaklu koji je priredila na pozornici.

Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Foto: Ivan Peric/Cropix

Pjevačica se, kao i na prethodnim koncertima, presvlačila nekoliko puta, a najviše pozornosti privukla je šarena mini haljina iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. španjolskog modnog brenda Paco Rabanne.

Aleksandra Prijović nosi haljinu španjolskog brenda Paco Rabanne Foto: Paco Rabanne

Metalik haljina u bojama koje se prelijevaju inspirirana je stilom 1980-ih godina i erom disko glazbe, a bogato svjetlucavi materijal odraz je dizajnerske suštine kuće Paco Rabanne.

Aleksandra je uz disko haljinicu nosila mrežaste čarape boje kože i srebrne sandale s platformom i vrtoglavo visokom petom. Masivniji zlatni nakit sjajno je podigao scenski stajling Aleksandre Prijović za posljednji koncert u Osijeku.

Peti koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Foto: Ivan Peric/Cropix

Koncert u Osijeku, a posveta Zagrebu: Aleksandra Prijović u majici s posebnim natpisom

Čega se boje oni koji bi zabranili cajke? Možda toga da bi im se mogle svidjeti