U Los Angelesu je održana premijera filma "Borderlands" redatelja i scenarista Elija Rotha. Ova znanstveno–fantastična akcijska komedija adaptacija je istoimene videoigre, najavljena 2015. godine, ali obožavatelji su ipak malo duže trebali čekati na nju.

Galerija

Glavnu ulogu u filmu ima Cate Blanchett. Australska oskarovka utjelovljuje lik Lilith, odmetnicu s misterioznom prošlošću koja se vraća na svoj planet Pandoru kako bi predvodila potragu za nestalom kćeri najmoćnije osobe u svemiru, Atlasa.

Cate Blanchett na premijeri filma Borderlands Foto: Afp

Cate Blanchett na premijeru došla u odjevnoj kombinaciji koja spaja klasične crne hlače s nevjerojatno zanimljivim topom koji je, vjerovali ili ne, napravljen od žlica.

Top je djelo brenda Hodakova iza kojeg stoji inovativna švedska dizajnerica Ellen Hodakova Larsson.

Cate Blanchett u topu brenda Hodakova napravljenom od žlica Foto: Afp

"Ellen je posvećena razvoju potpuno održive modne kuće i promjeni razgovora o tome što održiva moda danas znači. Ellen koristi naslijeđene komade poput ovih vintage žlica pronađenih na švedskom selu kako bi stvorila neočekivane stvari. Baka bi bila ponosna", napisala je na svom profilu na Instagramu Elizabeth Stewart, stilistica Cate Blanchett.

Cate Blanchett na premijeri filma Borderlands Foto: Afp

Glumica se na premijeri šalila s okupljenim novinarima i tražila ih da pogode koliko se žlica nalazi na njezinu topu, Elizabeth je naposljetku otkrila kako su za izradu iskorištene 102 žlice.

Komplet brenda Hodakova napravljen od starih satova Foto: Profimedia

Ako mislite da duboki dekolte ne može izgledati sofisticirano, Cate Blanchett će vas razuvjeriti

To samo ona može: Cate Blanchett u Cannesu u glamuroznoj "pidžami"

Cate Blanchett: Oskarovsko izdanje koje potvrđuje titulu kraljice crvenog tepiha