Mnoge žene prije ljeta razmišljaju o promjeni boje kose, a ljeti su najpopularnije boje koje ističu preplanuli ten, stoga mnoge brinete postaju plavuše ili pak kosu boje u nešto svjetlije tonove.

Galerija

Ako i vi pripadajte toj skupini ljudi, možda će vas osvojiti boja kose koja je bila prošlogodišnji hit, a ove se godine vraća na velika vrata. Britanski Vogue istaknuo je koje će to boje kose dominirati u mjesecima koji dolaze, a jedna se među njima baš posebno ističe.

Radi se o Crème Brûlée boji kose koja spaja najljepše tonove plave boje, a neodoljivo podsjeća na mnogima omiljeni desert.

Posebnost ove boje jest činjenica da se puderastoj bazi dodaju suptilni smeđi i zlatni tonovi, baš kao što se Crème Brûléeu na samom kraju dodaje karamelizirani šećer.

Ako mislite da u jednoj boji vidite više nijansi plave – u pravu ste. Radi se o kombinaciji zlatnih i brončanih tonova s vanilijom i kremom od limuna, a sve skupa izgleda senzacionalno, prirodno i nježno. 

Koloristi ističu da ovakva kombinacija plavih nijansi stvara dojam gušće kose pa je Crème Brûléeu odličan izbor za žene s nešto tanjom kosom. Začetnica ove boje jest Rita Hazan, koloristica i frizerka kojoj vjeruju Beyonce, Mariah Carey, Sydney Sweeney i Jennifer Lopez.

Crème Brûlée boja kose Foto: Profimedia
.

Puderasto plava nijansa odličan je izbor za ljeto – kad kosa prirodno posvijetli na suncu, a rezultat su karamelizirani pramenovi povrh blijede kreme.

Stručnjaci ističu da u salonu trebate zatražiti puderastu bazu s kremastim, zlatnim pramenovima i napomenuti da ne želite narančasti ton, a kako biste bili sigurni da ćete pogoditi nijansu, možete pokazati i jednu od fotografija u galeriji na početku teksta.

Crème Brûlée boja kose Foto: Shutterstock

Provjerite i koja se to nova boja kose istaknula kao najpoželjnija ovog proljeća.

Bambi blond: Hit boja kose koja će se ovoga proljeća tražiti u frizerskim salonima Poput vrpce u kosi: Novi pramenovi odlično izgledaju i na dugoj i na kratkoj kosi Novi hit pramenovi posebno će se svidjeti ženama koje vole suptilne promjene nakon ljeta "Brončana plavuša": Nijansa ljeta koja može biti i savršena prijelazna boja kose Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu "Peekaboo" pramenovi: Trend koji posebno dobro izgleda na svezanoj kosi