Centar Splita jučer je bio prepun ljudi. Mnogi su se odlučili okupiti na Badnjak i proveseliti sa svojim obiteljima i prijateljima na prigodnim druženjima, a fotografi su ulovili i poznate osobe koje su se uputile u đir po gradu.

Galerija

Među njima su bili Hana Huljić Grašo i njezin brat Ivan Huljić. Otkako se udala za Petra Grašu, Hana ne prestaje intrigirati javnost. Samozatajna ljepotica prošli tjedan objavila je svoj novi singl "Moon", a pokrenula je i YouTube kanal s dječjim pjesmama i uspavankama.

Za blagdansko druženje na otvorenom Hana je odabrala vrlo jednostavnu kombinaciju u kojoj je naglasak stavljen na udobne odjevne komade.

Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Foto: Saša Burić/Cropix

Svijetle hlače spojila je s puloverom u nježnoj nijansi ružičaste boje. Puloveri su nezaobilazan zimski odjevni komad, a modeli s visokim ovratnikom poput ovog koji je nosila Hana ujedno su i praktični jer mogu zamijeniti šal.

Reserved, 35,99 EUR Foto: Reserved

Nosila je i kaput komercijalnog modnog brenda Reserved. Odabrala je model klasičnog ravnog kroja s dvostrukim kopčanjem i efektnim kariranim uzorkom.

Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved Foto: Saša Burić/Cropix

Reserved, 35,99 EUR Foto: Reserved

Kombinacije Hane Huljić Grašo: 15 fotodokaza da prelijepa glazbenica fura svoj stil

Hana Huljić Grašo: Tako romantična haljina za proslavu krštenja kćeri Albe