TikTok je, između ostalog, postao i zajednica zaljubljenika u beauty-proizvode, ali i profesionalaca koji redovito ocjenjuju razne proizvode, koji onda često postanu veliki hit u svijetu ljepote.

Ta društvena mreža postala je alat koji preko noći dovede do toga da tisuće žena neki proizvod stavljaju na popis želja.

Mjesto među viralnim proizvodima ima i brend Drunk Elephant.

Konkretno, njihov proizvod punog imena "D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops" osvojio je društvene mreže i brojne žene koje mu dijele petice i pišu pohvale.

Radi se o serumu bogatom antioksidansima s peptidima, koji koži osigurava osunčani sjaj bez upijanja štetnih UV zraka. Osim da izgleda lijepo, serum pomaže koži i da se brani od stresnih faktora iz okoliša te potiče njezinu elastičnost.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops Foto: Internetska stranica proizvođača

Koristi se tako da se kap ili više proizvoda doda u serum, kremu za sunčanje ili hidracijsku kremu za prekrasan sjaj i moćnu dozu zaštitnih antioksidansa. Možete ga nanijeti na lice, prsa, noge ili bilo gdje gdje želite dašak brončanog izgleda, a kao stvoren je za topliji do godine. Proizvod je previše koncentriran da bi se koristio sam.

Cijena bočice od 30 mililitara je 39 eura, a proizvod je toliko popularan da je često rasprodan.

Dame koje su ga isprobale za njega imaju samo riječi hvale.

Primjerice, na Amazonu je ocijenjen više od 4000 puta, a prosječna ocjena mu je 4,6. U čak 78 posto slučajeva dobio je čistu peticu.

"Najbolji tekući bronzer", "Proizvod koji daje najljepši sjaj licu", "Lako se koristi i koži daje najljepši sjaj", "Vrijedi svakog eura" samo su neki od oduševljenih komentara.

Mnoge dame istaknule su i da se radi o savršenom proizvodu za one dane kada ne želite koristiti previše šminke.

Itekako razumijem pomamu. Ovo je tako zabavan proizvod. Pomiješam ga s hidracijskom kremom kada imam dan bez make-upa i obožavam rezultat koji dobijem, objašnjava jedna obožavateljica.

Umjesto pudera: Pet toniranih seruma za proljeće i ljeto koje žene obožavaju koristiti

Dostupni i nama: Pet tekućih pudera i toniranih seruma koji su obožavani bestseleri na Amazonu