U tijeku je Pariški tjedan mode, na kojem će brojne modne kuće prikazati svoje haute couture kolekcije za jesen/zimu 2024. godine. Među prvima je svoje kreacije predstavila slavna francuska modna kuća Dior, predvođena kreativnom direktoricom Marijom Grazijom Chiuri.

Galerija

Diorova revija jedna je od onih koja tradicionalno okuplja najpoznatija imena iz zabavne industrije, a mjesto u prvom redu jučer su rezervirali i za Jennifer Lopez.

Maria Grazia Chiuri i Jennifer Lopez Foto: Profimedia

Obožavana latino diva proteklih je dana uživala na odmoru u Italiji u društvu svoj prijatelja i zatim se uputila u Pariz kako bi prisustvovala Tjednu mode.

Kombinaciju u kojoj je J.Lo otišla na Diorovu reviju osmislio je stilist Rob Zangardi Foto: Profimedia

U jednom danu pokazala je tri odjevne kombinacije i iznenadila odabirom neutralnih tonova i suptilnijeg glamura. Kada je u pitanju njezin stil odijevanja, odavno smo navikli na bogatstvo boja, šljokica, uzoraka i senzualnih krojeva.

Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2024. Foto: Profimedia

Ovaj put odlučila se za nešto drukčije. Za reviju je odjenula kreacije iz Diorove haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine. Bež haljinu koja je zapravo zanimljiva reinterpretacija balonera kombinirala je s pravim voluminoznim balonerom kraćih rukava i vrtoglavim satenskim štiklama s prednjom platformom.

Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2024. Foto: Profimedia

Njezin stilist Rob Zangardi te odjevne komade nadogradio je dodacima u kontrastnoj crnoj boji. Bila je tu prepoznatljiva torbica Lady Dior u manjim dimenzijama i efektne dugačke kožnate rukavice koje su cijelom izdanju dale dašak glamura, baš kao i mačkaste sunčane naočale.

Jennifer Lopez u Parizu uoči Diorove revije Foto: Profimedia

Uoči revije Jennifer je snimljena u jednostavnoj Diorovoj bijeloj haljini uz koju je nosila natikače s visokom potpeticom i gornjištem od PVC-a. Nakon revije odabrala je jednako neutralne komade i odjenula kombinaciju sastavljenu od predimenzioniranih hlača klasičnog kroja i bijele košulje.

Jennifer Lopez nakon Diorove revije Foto: Profimedia

Sveto trojstvo dnevne mode: Jennifer Lopez u kombinaciji bez mane

Novo izdanje J.Lo izazvalo raspravu o ispravnoj boji donjeg rublja ispod bijele odjeće

Ne lažimo se, većina žena ne bi napravila korak u omiljenim salonkama Jennifer Lopez

Ekstremno široke? J.Lo u šator-trapericama kakve žene stvarno ne vole

Jennifer Lopez na Met Galu stigla u goloj haljini s 2,5 milijuna perlica i kristala