Jennifer Lopez uputila se u kupovinu sa svojom 16-godišnjom kćeri Emme. U trgovini jednog poznatog lanca prvo su razgledavale dekorativnu kozmetiku i naposljetku izišle iz nje s vrećicom punom proizvoda.

Galerija Jennifer Lopez 2013. u živopisnim platformama Briana Atwooda Jennifer Lopez u šopingu s kćeri Emme Jennifer Lopez +3 Jennifer Lopez nosi torbu Kelly modne kuće Hermes

Latino diva navikla nas je na to da u ovakvim ležernim prigodama često nosi glamurozne i eklektične kombinacije, ali ovaj put ipak se odlučila za bazične odjevne komade.

Jennifer Lopez u šopingu s kćeri Emme Jennifer Lopez u šopingu s kćeri Emme (Foto: Profimedia)

Traperice, bijela košulja i visoke potpetice mnogi nazivaju svetim trojstvom dnevne mode, a upravo je te komade J.Lo iskoristila za svoje novo modno izdanje.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Klasičnu pamučnu bijelu košulju s potpisom modne kuće Christian Dior kombinirala je s plavim trapericama visokog struka i zvonolikih nogavica.

Jennifer Lopez u platformama Briana Atwooda Jennifer Lopez u platformama Briana Atwooda (Foto: Profimedia)

Ispod traperica nazirale su se živopisne platforme s vrtoglavom potpeticom, jedan od zaštitnih znakova lijepe Jennifer.

Jennifer Lopez 2013. u živopisnim platformama Briana Atwooda Jennifer Lopez 2013. u živopisnim platformama Briana Atwooda (Foto: Profimedia)

Odabrala je model s potpisom Briana Atwooda koji u svojoj kolekciji ima od 2013. godine. Torbica u jarkoj boji savršen je dodatak tom izdanju, a J.Lo je iz svoje garderobe izvukla kultni model Kelly modne kuće Hermes.

Ovo je uistinu savršena dnevna kombinacija koja se lako može prilagođavati, ovisno o ukusu i potrebama.

Jennifer Lopez nosi torbu Kelly modne kuće Hermes Jennifer Lopez nosi torbu Kelly modne kuće Hermes (Foto: Profimedia)

Ljepotici sa špice ni jak nalet vjetra nije pokvario raspoloženje Želite trendi traperice? Ova ljepotica iz Zagreba nosi trenutačno najpopularniji model

Traperice u glamuroznoj street style kombinaciji Traperice u glamuroznim kombinacijama? O da, predlažemo vam dvije kombinacije, baš su efektne

Bijela košulja i traperice čine savršen spoj Sve što trebate u ormaru: Četiri komada koja Francuskinje redovito nose uz traperice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju