Košarkaške utakmice NBA lige tradicionalno su mamac za zvijezde iz zabavne industrije koje se uvijek okupe u prvim redovima oko terena, pogotovo kada su u pitanju susreti istaknutih momčadi. Tako je bilo "zvjezdano" i na utakmici između Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa.

Galerija

Među poznatim osobama koje su uživale u tom dvoboju bili su Jennifer Lopez i Ben Affleck. Slavna ljepotica odabrala je na prvi pogled vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju za tu prigodu.

Jennifer Lopez Foto: Profimedia

Traperice širokih nogavica kakve najviše voli nositi posljednjih godina spojila je s topom u bijeloj boji, svjetlucavom bež jaknom i malom torbicom u nježnoj nijansi ružičaste boje.

Jennifer Lopez Foto: Afp

Najzanimljiviji dio njezine kombinacije bile su čizme, koje su, nažalost, ostale skrivene ispod širokih traperica. Naime, J.Lo je za utakmicu odabrala spektakularne čizme Blake obožavanog brenda Jimmy Choo.

Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo Foto: Profimedia

U pitanju je model od brušene kože ukrašen s 20 tisuća malih kristala koji seže do koljena, ali kod Jennifer ih zbog traperica ipak nismo mogli vidjeti u njihovu punom sjaju.

Čizme imaju platformu koja je na području pete visoka 11 cm, a platforma je također ukrašena kristalima, pa je završni dojam uistinu efektan.

Čizme Blake brenda Jimmy Choo Foto: Jimmy Choo

J.Lo u "radničkim" trapericama koje stalno zanemarujemo, a tako su udobne

J.Lo dokazala da prozirna odjeća ne mora biti na granici dobrog ukusa