Na humanitarnoj gala večeri organizacije "Hispanic Federation" održanoj u New Yorku, prikupljeno je rekordnih 3,3 milijuna dolara za brojne inicijative kojima ova organizacija radi na jačanju latinoameričke zajednice u Sjedinjenim Američkim Državama.

Galerija

Večeru je svojim prisustvom uveličala i Jennifer Lopez kojoj je uručeno priznanje "Premio Orgullo" za njezin doprinos osnaživanju Latinoamerikanaca.

"Nagradu dodjeljujemo globalnoj superzvijezdi i ikoni Jennifer Lopez za njezine izuzetne talente, viziju i altruizam koji nastavljaju inspirirati i uzdizati Latinoamerikance diljem svijeta", poručila je organizacija.

Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier Foto: Jennifer Lopez/Instagram

"Ovo nije samo nevjerojatna čast, nego i odgovornost koju ne shvaćam olako. Prihvaćam ovu nagradu u ime svih onih koji su izgradili našu zajednicu prije mene i onih koji mene nastavljaju inspirirati", rekla je Jennifer u govoru zahvale.

Haljina Monique Lhuillier Foto: Monique Lhuillier

Odjenula je večernju toaletu dizajnerice Monique Lhuillier u bež nijansi koja joj je pristajala kao salivena. Drapirana "gola" haljina sa srcolikim dekolteom ima i visoki prorez, a Jennifer ju je upotpunila pripadajućim plaštem.

Jennifer Lopez obožava nositi gole haljine Foto: Afp

Iza takozvanih golih haljina skriva se svaki model koji razotkriva tijelo ili pak model u boji kože koji samo stvara vizualni dojam nagog tijela. Jennifer Lopez ih obožava i nosila je razne varijante, ponekad i vrlo provokativne, ali ovo je definitivno jedna od najelegantnijih koje je dosad odjenula.

Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier Foto: Jennifer Lopez/Instagram

Dobar odabir? J.Lo nosi odličnu sportsku trenirku, ali uz nju nije kombinirala tenisice

Olja Vori vs. Jennifer Lopez: Koja dama nosi bolji model popularne bezvremenske torbe?

J.Lo, zar ti nije hladno? Rijetko koja žena bi ove hlače nosila usred zime