Jennifer Aniston bila je glavna zvijezda crvenog tepiha na svečanoj projekciji filma "Slučajni detektivi 2" u Parizu koja se održala na pješačkom mostu Passerelle Debilly na rijeci Seine, u blizini Eiffelova tornja. Ekipa filma pozirala je s Eiffelovim tornjem u pozadini, a stajling Jennifer Aniston sjajno se uklopio u taj veličanstveni prizor.

Galerija Jennifer Aniston na premijeri filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu - 4 Jennifer Aniston na premijeri filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu - 5 Jennifer Aniston na premijeri filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu - 7 +3 Jennifer Aniston na svečanoj projekciji filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu

Jedna od najvećih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu za svečano prikazivanje filma "Slučajni detektivi 2" odabrala je haljinu u svom prepoznatljivom stilu. Jennifer Aniston još je jednom pokazala kako nositi nenametljivi glamur u svjetlucavoj haljini boje šampanjca.

Jennifer Aniston na premijeri filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu - 6 Jennir Aniston u Parizu je zablistala u uskoj haljini boje šampanjca (Foto: Guliver image)

Dugačka haljina ima vrlo tanke naramenice i sitne nabore te lijepo prati liniju tijela i ocrtava siluetu, a zbog svojeg dizajna i boje ostavlja dojam "gole" haljine. Haljina je ukrašena mnoštvom sitnih kamenčića te se cijela svjetluca, zbog čega je savršen odabir za svečane večernje prilike. Ispod haljine koja seže do poda izvirivale su sandale u haljini vrlo sličnom tonu.

Jennifer Aniston Parizom je prošetala u jednoj od najelegantnijih proljetnih suknji Jennifer Aniston Jennifer Aniston Parizom je prošetala u bijeloj suknji Jennifer Aniston u Parizu - 4 +7 Jennifer Aniston u Parizu

Za još malo glamura glumica je dodala kratku bijelu krznenu jaknicu, nalik krznenom boleru s dugačkim rukavima. Minimalizam se ocrtavao i u izboru nakita - nosila tanku zlatnu narukvicu, okrugle naušnice i prsten.

Jennifer Aniston na premijeri filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu - 1 Jennifer Aniston izgleda senzacionalno u uskoj haljini boje šampanjca (Foto: Profimedia)

Premijera nastavka filma "Slučajni detektivi" iz 2019., čija se radnja odvija i u Parizu, održat će se 31. ožujka, najavio je Netflix.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju