Na humanitarnoj gala večeri organizacije "Hispanic Federation" održanoj u New Yorku, prikupljeno je rekordnih 3,3 milijuna dolara za brojne inicijative kojima ova organizacija radi na jačanju latinoameričke zajednice u Sjedinjenim Američkim Državama.

Galerija Jennifer Lopez obožava nositi gole haljine Haljina Monique Lhuillier Haljina Monique Lhuillier +2 Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier

Večeru je svojim prisustvom uveličala i Jennifer Lopez kojoj je uručeno priznanje "Premio Orgullo" za njezin doprinos osnaživanju Latinoamerikanaca.

"Nagradu dodjeljujemo globalnoj superzvijezdi i ikoni Jennifer Lopez za njezine izuzetne talente, viziju i altruizam koji nastavljaju inspirirati i uzdizati Latinoamerikance diljem svijeta", poručila je organizacija.

Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier (Foto: Jennifer Lopez/Instagram)

"Ovo nije samo nevjerojatna čast, nego i odgovornost koju ne shvaćam olako. Prihvaćam ovu nagradu u ime svih onih koji su izgradili našu zajednicu prije mene i onih koji mene nastavljaju inspirirati", rekla je Jennifer u govoru zahvale.

Slavna 54-godišnja ljepotica za ovakve svečane prigode inače često bira haljine u efektnim i upečatljivim bojama, ali ovaj put odlučila se za maksimalno neutralno izdanje.

Haljina Monique Lhuillier Haljina Monique Lhuillier (Foto: Monique Lhuillier)

Odjenula je večernju toaletu dizajnerice Monique Lhuillier u bež nijansi koja joj je pristajala kao salivena. Drapirana "gola" haljina sa srcolikim dekolteom ima i visoki prorez, a Jennifer ju je upotpunila pripadajućim plaštem.

Jennifer Lopez obožava nositi gole haljine Jennifer Lopez obožava nositi gole haljine (Foto: Afp)

Iza takozvanih golih haljina skriva se svaki model koji razotkriva tijelo ili pak model u boji kože koji samo stvara vizualni dojam nagog tijela. Jennifer Lopez ih obožava i nosila je razne varijante, ponekad i vrlo provokativne, ali ovo je definitivno jedna od najelegantnijih koje je dosad odjenula.

Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Monique Lhuillier (Foto: Jennifer Lopez/Instagram)

Jennifer Lopez Dobar odabir? J.Lo nosi odličnu sportsku trenirku, ali uz nju nije kombinirala tenisice

Olja Vori i Jennifer Lopez Olja Vori vs. Jennifer Lopez: Koja dama nosi bolji model popularne bezvremenske torbe?

Jennifer Lopez J.Lo, zar ti nije hladno? Rijetko koja žena bi ove hlače nosila usred zime

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju