Kako je i najavila nakon vijesti o otkazivanju svoje koncertne turneje, Jennifer Lopez privremeno je karijeru stavila na čekanje i posvetila se obitelji. Nekoliko tjedana provela je u Hamptonsu, a sada se vratila u Los Angeles u potrazi za novom nekretninom.

Galerija

Luksuzna rezidencija koju je prošle godine kupila sa suprugom Benom Affleckom za 60 milijuna američkih dolara stavljena je u prodaju uslijed njihove bračne krize. Ben se u lipnju iselio iz rezidencije i sebi već kupio novu nekretninu, a sada je i Jennifer traži, što samo dodatno raspiruje glasine da je par definitivno pred razvodom.

Jennifer Lopez u kombinezonu brenda R13 Foto: Profimedia

Latino diva jučer je snimljena na izlasku iz popularnog losanđeleskog restorana E Baldi, u kojem je večerala u društvu kćeri Emme i prijateljice.

Kombinezon brenda R13 Foto: Farfetch

Za izlazak je odabrala kombinaciju u ležernijem stilu. Odlučila se za kombinezon brenda R13 u takozvanom radničkom stilu, u potpunosti napravljen od pamuka.

Jennifer Lopez Foto: Profimedia

Model u gornjem dijelu ima veći prorez i ne može se zakopčati, pa se obvezno mora nositi u kombinaciji s majicom ili topom.

Jennifer je trend kombiniranja trapera s traperom dovela do vrhunca. Naime, uz kombinezon je odabrala i gležnjače od trapera, a nosila je i traper-varijantu Diorove kultne torbe Saddle.

Jennifer Lopez nosi kultnu Diorovu torbu Foto: Profimedia

Njezino drugo lice: 10 neočekivanih kombinacija Jennifer Lopez

J.Lo u "špicama": Latino divu nikad prije nismo vidjeli u ovom tipu obuće

Sveto trojstvo dnevne mode: Jennifer Lopez u kombinaciji bez mane