Luftići su i ove godine preplavili plaže, a možemo zaključiti kako ovo zabavno ljetno pomagalo odavno nije rezervirano samo za klince.

Tomu svjedoče razni primjerci koje proteklih godinama gledamo na plažama, od jata ptica, krafni i jednoroga preko sirenina repa i školjki s biserima pa sve do plutajućih automobila u koje stane cijela ekipa – napuhanci su doista postali glavni rekvizit za uživanje na plaži.

Stoga ne čudi da svakim danom u prodaju izađe neki novi kreativni primjerak. Jedan takav luftić pronaći smo na stranicama Temua, a njegov dizajn je baš fora.

Radi se o kriški pizze sa zlatnim rubom, a njegova je najzabavnija karakteristika mogućnost da se spoji s drugim kriškama pizze. Kad se više ljudi okupi sa svojim kriškama, formira se cijela pizza koja je savršeni materijal za originalnu ljetnu fotografiju.

Luftić u obliku pizze s Temua Foto: Temu

Dužina jedne kriške pizze jest 180 centimetara pa je pogodna za odrasle osobe, a zadovoljni korisnici kažu da na jedan luftić staje i troje mališana. Bilo da djeci želite pokloniti unikatni luftić, ili pak želite uživati s prijateljima, ovaj je luftić odličan izbor.

Može se pronaći na stranicama internetske trgovine Temu, a za jedan primjerak (jednu krišku) treba izdvojiti 25,70 eura.

Luftić u obliku pizze s Temua Foto: Temu

Luftić za hranu i piće uz kojega ni ne trebamo izlaziti iz bazena i mora

Ima čak i biser: Ovaj luftić s Temua mogao bi postati novi ljetni hit

Luftić u obliku prstena s Temua sve je što vam na plaži treba