Ekscentrični Harry Styles jedan je od onih muškaraca kojima mišljenje drugih ljudi uopće nije važno. Svoju muževnost iskazuje na sebi svojstven način, a slaganje modnih kombinacija poseban mu je gušt.

Galerija

Njegova karijera započela je 2010. godine, kad se proslavio kao član globalne senzacije, boy benda One Direction. Rođen je prvog veljače 1994. i danas slavi svoj 30. rođendan, a tim smo se povodom prisjetili njegovih odjevnih kombinacija o kojima se danima govorilo.

Nitko nije ni slutio da će One Direction postati jedan od najprodavanijih boy bendova u povijesti i da će Stylesa i njegove kolege katapultirati u međunarodnu slavu. Međutim, 2016. su se raspali, a Harry je krenuo u solo karijeru. Svoj prvi album objavio je godinu dana kasnije i izazvao opće oduševljenje javnosti i kritičara.

Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Foto: Profimedia

U svom je izražaju miješao razne stilove – rock, pop pa čak i folk. Njegovi hitovi, uključujući Sign of the Times i Watermelon Sugar, bili su na vrhu svjetskih ljestvica i brzo učvrstili status solo-umjetnika.

Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Foto: Profimedia

Osim glazbe, Styles se proslavio i u svijetu mode i glume. Njegov hrabar i eklektičan osjećaj za modu privukao je pozornost i pohvale, što je dovelo do suradnje s vrhunskim dizajnerima.

Na samome početku njegove karijere, viđali smo ga u običnim bijelim majicama i trapericama, a njegov je modni stil evoluirao do te mjere da ga mnogi smatraju najbolje odjevenim muškarcem na svijetu.

Upečatljiva izdanja Harryja Stylesa Foto: Profimedia

Harry je bio i apsolutni pobjednik dodjele nagrada Brit Awardsa 2023. Tada je oduševio sve prisutne kad se pojavio u crnom odijelu u stilu sedamdesetih uz dodatak choker ogrlice s velikim crnim cvijetom.

Perje, šljokice, ručne torbe, nakit, lak na noktima i neodoljivi šarm, samo su neki od razloga zašto Harry danas nosi titulu jednog od muškaraca s najvećim samopouzdanjem, ali i najboljim modnim stilom. 

Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Foto: Profimedia

Zavirite u galeriju na početku teksta i prisjetite se najupečatljivijih modnih izdanja Harryja Stylesa.

10 muškaraca u Hrvatskoj koji imaju odličan stil

Je li ovo i po vašem mišljenju najbolje odjeveni muškarac na planetu?