Već kratkim pogledom na odjevne kombinacije sa hrvatskih ulica možemo zaključiti da Hrvati doista imaju stila. O ženskim odjevnim kombinacijama često smo pisali, ali i muškarci su nam dokazali da s lakoćom slažu efektne odjevne kombinacije.

Galerija

Današnja street style zvijezda jest modno osviješteni muškarac koji je za šetnju Zagrebom odabrao jednostavnu, ali vrlo elegantnu odjevnu kombinaciju, savršenu za ljeto.

Baza njegove kombinacije su udobne hlače ravnog kroja u nježnoj bež boji te obična majica u istoj nijansi. Uz jednostavne odjevne komade kombinirao je prozračni sako u malo tamnijoj nijansi bež boje, a look je zaokružio smeđim mokasinama od brušene kože.

Zgodni muškarac podsjetio nas je na posljednje modno izdanje Brada Pitta o kojemu smo nedavno pisali i potvrdio da je bež sve samo ne obična i monotona boja.

Muška moda iz centra Zagreba Foto: Cropix/Profimedia

Obojica su kao modni dodatak obrali crne sunčane naočale, ali muškarac sa zagrebačke špice, ipak je sa sobom nosio najslađi dodatak.

Radi se o malenom psiću u pasmini pudle kojega je poveo u šetnju i tako privukao pažnju objektiva, ali i brojnih žena koje su u tom trenutku šetale centrom Zagreba. 

Zavirite u galeriju na početku teksta i pogledajte još muških modnih izdanja sa zagrebačkih ulica. 

Muška moda iz centra Zagreba Foto: Josip Moler/Cropix

Kao iz filma: Muškarac je biciklom projurio centrom Zagreba i malo nas ostavio bez teksta

Ovaj muškarac možda je sa zagrebačke špice, ali kao da je iz neke španjolske serije