Street style izdanja sa zagrebačkih ulica dokazuju da Hrvatice doista imaju stila, a mnogim ženama služe kao inspiracija za njihove modne kombinacije u onim trenucima kad se pitaju što danas odjenuti.

Wow, wow, wow! Dama iz centra Zagreba u zelenoj haljini s tržnice izgleda kao milijun dolara

Zato su takvi tekstovi među najčitanijima na našem portalu, a jedna vas je mlada dama sa zagrebačkih ulica ipak najviše oduševila. Točno prije godinu dana naš je fotograf zabilježio efektno izdanje lijepe Sare. Njezina odjevna kombinacija dobila je najviše pohvala i komplimenata, a pogledalo ju je 150 tisuća ljudi. 

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Foto: Slaven Janđel

Sara je tada odjenula haljinu koja je pravi primjer ljetne elegancije. Radi se o satiniranoj haljini u predivnoj zelenoj boji. Gornji dio haljine krase tanke podesive bretele i V-izrez, a donji dio čini lepršava suknja asimetričnog kroja s volanom na rubu.

Haljina je na prednjem dijelu kraća, dok je iza duža, a Sara nam je otkrila da je haljinu kupila na placu u zagrebačkom Dupcu i tako nam dokazala da možemo izgledati kao milijun dolara, bez obzira na cijenu i brend.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Foto: Slaven Janđel

Lepršavu haljinu kombinirala je s ravnim sandalama koje krase tanki remenčići i zlatni detalji, a na ramenu je nosila prošivenu bež torbu s ručkom od metala i kože, od nakita je odabrala decentne naušnice i sat, a kosu je jednostavno svezala u visoki rep.

Zavirite u galeriju i prisjetite se najhvaljenijeg street style izdanja sa zagrebačkih ulica.

Mama iz centra Zagreba u kultnim natikačama koje se diče svojom udobnošću

Ovaj muškarac možda je sa zagrebačke špice, ali kao da je iz neke španjolske serije