Početak 2024. godine već nam je donio i neke nove parfeme koji će mnogim ženama bez imalo sumnje postati novi mirisni favoriti.

Galerija

Srca ljubiteljica parfema zasigurno će, između ostalog, osvojiti nove verzije mirisnih klasika, ali i neki drugi mirisi.

U svakom slučaju, nova godina može biti prilika da uz mirise koji su vaš prepoznatljivi znak, isprobate i nešto novo. To nešto novo možda se krije na popisu u nastavku.

Ovo su novi parfemi koji su se na tržištu pojavili 2024. godine, a koji bi vas mogli osvojiti:

Issey Miyake L'Eau d'Issey Solar Violet

Ovaj cvjetni miris za žene u gornjim notama ima krušku, u sredini je ljubičica dok bazu čini iris. Miris spaja toplinu sa svježinom, delikatnost sa strašću, pritom stvarajući moderan miris ljubičice pun kontrasta. Čim su se pojavile informacije o dolasku ovog mirisa, zaljubljenice u parfeme poručile su da se radi o božanstvenom spoju koji jedva čekaju isprobati.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Solar Violet Foto: Internetska stranica proizvođača

Armani My Way Nectar

Ovaj cvjetno-voćni miris za žene u gornjim notama ima krušku, cvijet naranče i bergamot, u srednici su tuberoza, jasmin i list ljubičice, dok bazu čine bijeli mošus, cedrovina i burbonska vanilija. Radi se o bezvremsnkom, elegantnom mirisu, čarobne i opojne kompozicije koja je već pronašla put do svojih obožavateljica. One kažu da se radi o mirisu koji je toliko lijep i svjež da će posebno dobro funkcionirati ljeti.

Armani My Way Nectar Foto: Internetska stranica proizvođača

Narciso Rodriguez For Her Musc Nude

Gornje note ovog novog mirisa su bijelo cvijeće, jasmin i ružičasti papar, u sredini su mošus, cvijet naranče i ruža iz Damaska, dok bazu čine mahune tonke, pačuli i cedrovina.

Miris je, prema riječima dama koje su ga isprobale, lijep, sladak, puderast, nježan, čist i lagan. Kažu i da je ženstven i zavodljiv.

Narciso Rodriguez For Her Musc Nude Foto: Internetska stranica proizvođača

Fragorand Lilas Eau de Toilette

Ovaj cvjetni miris za žene u gornjim notama ima cvijet lipe, crni ribizl i limun, u sredini su jorgovan, heliotrop, glog i klinčići, a u bazi mošus, ljubičica i vanilija. Dame koje su ljubiteljice ovog parfema kažu da se radi o ljubičastoj cvjetnoj simfoniji, mirisu koji je prekrasan, senzualan, jak i zaslužuje svoje mjesto u svakoj kozmetičkoj torbici.

Fragorand Lilas Eau de Toilette Foto: Internetska stranica proizvođača

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir

Bergamot i mandarina se nalaze u gornjim notama ovog mirisa. U sredini su Ylang Ylang i ruža, dok bazu čine pačuli i obožavana vanilija. Kao i ranije verzije parfema, i ova mirisna konstrukcija već ima obožavateljice koje kažu da se radi o mirisu koji se jednostavno obožava.

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Foto: Internetska stranica proizvođača

Zadig & Voltaire This Is Really Her!

U gornjim notama ovog jantarno-cvjetnog mirisa za žene su ružičasti papar i bosiljak, u sredini su ruža i kesten, a u bazi pačuli, med i vanilija. Dame koje su ga probale kažu da se radi o prekrasnom parfemu koji ćete brzo i lako zavoljeti.

Zadig & Voltaire This Is Really Her! Foto: Internetska stranica proizvođača

Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire

Cvjetno-jantarni miris u gornjim notama ima bergamot, zelenilo i naranču. Srednje note su ruža iz Damaska, ruža, ružina vodica i iris, a bazu čine mahovina, ambroksan, mošus, sandalovina i drvene note. Nema nimalo sumnje da da će i nova verzija kultnog mirisa imati vojsku obožavateljica.

Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire Foto: Internetska stranica proizvođača

Mugler Alien Hypersense

Ova ultramoderna verzija kultnog mirisa u gornjim notama ima zelenu mandarinu i krušku, u sredini su jasmin sambac i indijski jasmin dok bazu čine kašmeran, jantarno drvo i mošus. Miris je prema riječima dama koje su ga probale jako nosiv, blistav i ugodan.

Mugler Alien Hypersense Foto: Internetska stranica proizvođača

L'occitane Cerisier Amoureux

Miris je ovo u kojem se isprepliću note cvijeta trešnje i jagode simbolizirajući proljeće - vrijeme ljubavi. Miris je prožet svježim citrusima, ukusnom jagodom i nježnim notama mošusa te ekstraktom trešnjinih cvjetova iz Luberona u Provansi. Dame koje ga već vole kažu da je divan miris pun iznenađenja koja se otkrivaju s protokom vremena.

L'occitane Cerisier Amoureux Foto: Internetska stranica proizvođača

Zara Mystical Metal

U ovoj bočici nalazi se izvanredna ravnoteža mošusnog hibiskusa i nota meke kože, isprepletenih u blistavom i očaravajućem plesu s notama maline i šafrana. Dame koje su ga probale kažu da je ovo mirs stvoren za svaki dan. Jako je prozračan i nosiv, a šafran ističu kao jako lijep dodatak kompoziciji.

Zara Mystical Metal Foto: Internetska stranica proizvođača

10 zavodljivih parfema koji su pravi afrodizijak u bočici, a žene ih naprosto obožavaju

Nema konkurenciju: Ovo je najbolji novi parfem po izboru naših čitateljica