Početak 2024. godine već nam je donio i neke nove parfeme koji će mnogim ženama bez imalo sumnje postati novi mirisni favoriti.

Galerija Issey Miyake L'Eau d'Issey Solar Violet Armani My Way Nectar Narciso Rodriguez For Her Musc Nude +7 Fragorand Lilas Eau de Toilette

Srca ljubiteljica parfema zasigurno će, između ostalog, osvojiti nove verzije mirisnih klasika, ali i neki drugi mirisi.

U svakom slučaju, nova godina može biti prilika da uz mirise koji su vaš prepoznatljivi znak, isprobate i nešto novo. To nešto novo možda se krije na popisu u nastavku.

Ovo su novi parfemi koji su se na tržištu pojavili 2024. godine, a koji bi vas mogli osvojiti:

Issey Miyake L'Eau d'Issey Solar Violet

Ovaj cvjetni miris za žene u gornjim notama ima krušku, u sredini je ljubičica dok bazu čini iris. Miris spaja toplinu sa svježinom, delikatnost sa strašću, pritom stvarajući moderan miris ljubičice pun kontrasta. Čim su se pojavile informacije o dolasku ovog mirisa, zaljubljenice u parfeme poručile su da se radi o božanstvenom spoju koji jedva čekaju isprobati.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Solar Violet Issey Miyake L'Eau d'Issey Solar Violet (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Armani My Way Nectar

Ovaj cvjetno-voćni miris za žene u gornjim notama ima krušku, cvijet naranče i bergamot, u srednici su tuberoza, jasmin i list ljubičice, dok bazu čine bijeli mošus, cedrovina i burbonska vanilija. Radi se o bezvremsnkom, elegantnom mirisu, čarobne i opojne kompozicije koja je već pronašla put do svojih obožavateljica. One kažu da se radi o mirisu koji je toliko lijep i svjež da će posebno dobro funkcionirati ljeti.

Armani My Way Nectar Armani My Way Nectar (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Narciso Rodriguez For Her Musc Nude

Gornje note ovog novog mirisa su bijelo cvijeće, jasmin i ružičasti papar, u sredini su mošus, cvijet naranče i ruža iz Damaska, dok bazu čine mahune tonke, pačuli i cedrovina.

Miris je, prema riječima dama koje su ga isprobale, lijep, sladak, puderast, nježan, čist i lagan. Kažu i da je ženstven i zavodljiv.

Narciso Rodriguez For Her Musc Nude Narciso Rodriguez For Her Musc Nude (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Fragorand Lilas Eau de Toilette

Ovaj cvjetni miris za žene u gornjim notama ima cvijet lipe, crni ribizl i limun, u sredini su jorgovan, heliotrop, glog i klinčići, a u bazi mošus, ljubičica i vanilija. Dame koje su ljubiteljice ovog parfema kažu da se radi o ljubičastoj cvjetnoj simfoniji, mirisu koji je prekrasan, senzualan, jak i zaslužuje svoje mjesto u svakoj kozmetičkoj torbici.

Fragorand Lilas Eau de Toilette Fragorand Lilas Eau de Toilette (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir

Bergamot i mandarina se nalaze u gornjim notama ovog mirisa. U sredini su Ylang Ylang i ruža, dok bazu čine pačuli i obožavana vanilija. Kao i ranije verzije parfema, i ova mirisna konstrukcija već ima obožavateljice koje kažu da se radi o mirisu koji se jednostavno obožava.

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zadig & Voltaire This Is Really Her!

U gornjim notama ovog jantarno-cvjetnog mirisa za žene su ružičasti papar i bosiljak, u sredini su ruža i kesten, a u bazi pačuli, med i vanilija. Dame koje su ga probale kažu da se radi o prekrasnom parfemu koji ćete brzo i lako zavoljeti.

Zadig & Voltaire This Is Really Her! Zadig & Voltaire This Is Really Her! (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire

Cvjetno-jantarni miris u gornjim notama ima bergamot, zelenilo i naranču. Srednje note su ruža iz Damaska, ruža, ružina vodica i iris, a bazu čine mahovina, ambroksan, mošus, sandalovina i drvene note. Nema nimalo sumnje da da će i nova verzija kultnog mirisa imati vojsku obožavateljica.

Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire Lancôme La Vie est Belle Rose Extraordinaire (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mugler Alien Hypersense

Ova ultramoderna verzija kultnog mirisa u gornjim notama ima zelenu mandarinu i krušku, u sredini su jasmin sambac i indijski jasmin dok bazu čine kašmeran, jantarno drvo i mošus. Miris je prema riječima dama koje su ga probale jako nosiv, blistav i ugodan.

Mugler Alien Hypersense Mugler Alien Hypersense (Foto: Internetska stranica proizvođača)

L'occitane Cerisier Amoureux

Miris je ovo u kojem se isprepliću note cvijeta trešnje i jagode simbolizirajući proljeće - vrijeme ljubavi. Miris je prožet svježim citrusima, ukusnom jagodom i nježnim notama mošusa te ekstraktom trešnjinih cvjetova iz Luberona u Provansi. Dame koje ga već vole kažu da je divan miris pun iznenađenja koja se otkrivaju s protokom vremena.

L'occitane Cerisier Amoureux L'occitane Cerisier Amoureux (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara Mystical Metal

U ovoj bočici nalazi se izvanredna ravnoteža mošusnog hibiskusa i nota meke kože, isprepletenih u blistavom i očaravajućem plesu s notama maline i šafrana. Dame koje su ga probale kažu da je ovo mirs stvoren za svaki dan. Jako je prozračan i nosiv, a šafran ističu kao jako lijep dodatak kompoziciji.

Zara Mystical Metal Zara Mystical Metal (Foto: Internetska stranica proizvođača)

10 zavodljivih parfema koji su pravi afrodizijak u bočici, a žene ih naprosto obožavaju Parfem Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Juliette Has A Gun Lady Vengeance +7 Jean Paul Gaultier Classique

Nema konkurenciju: Ovo je najbolji novi parfem po izboru naših čitateljica Bočice parfema Chanel Chance Eau Fraiche YSL Libre L'Absolu Platine +8 Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju