Hladnije vrijeme sa sobom nosi i brojne prednosti pa napokon možemo uživati u toplim napitcima koje tako volimo – čajevima, kavama, toplim čokoladama. A za potpuno uživanje uvijek dobro dođe još jedna neodoljiva šalica.

Galerija

Koliko god da ih imamo u kolekciji, lijepe šalice uvijek su nam srcu drage i svaka koja je na neki način posebna, potencijalni je kandidat za druženja uz ugodne razgovore ili večeri provedene uz omiljenu knjigu ili seriju.

Romantične i bajkovite šalice najdekorativnije su i osim što služe svrsi, divan su ukras koji je šteta držati u ormariću.

Prekrasna šalica koju smo ovoga puta pronašli stvarno je posebna i toliko lijepa, da bi nam gotovo bilo žao piti iz nje. Izgleda kao da je ispala iz neke čajanke koju smo zamišljale kao djevojčice, toliko je posebna i elegantna.

Temu, 10,28 eura Foto: Temu

Od bijele je keramike, ukrašena neodoljivom mašnicom koja dolazi u dvjema bojama – ružičastoj i ljubičastoj. Osim mašne, u dvjema bojama su i donji rub te ručka pa možete odabrati boju koja je bliskija vašoj estetici.

Široka je 10.5 centimetara, visoka 11.5, a promjer donjeg stalka je 13 centimetara.

Temu, 10,28 eura Foto: Temu

Savršena je za čajeve, kave s okusom, kakaa i vruće čokolade jer je veća nego što se čini, a osim zadovoljstva veličinom, prethodni kupci istaknuli su da stvarno uživo izgleda jednako divno kao i na fotografijama.

Mnogi su zato naručili ovu krasnu šalicu u objema bojama, a osim što je savršena za uživanje u jesenskim danima, odlična je i kao poklon.

Sve ljubiteljice šalica zasigurno će oduševiti i prekrasna šalica sa suhim cvijećem

Temu, 10,28 eura Foto: Temu

Šalica s Temua ima perlice u staklu i najljepša je kad pogledamo od gore

Prekrasne šalice i tanjurići s porukama koji nastaju u Čazmi, a obožavaju ih mladenke, prijateljice, mame - ma svatko tko ih dobije

Ova ručno oslikana 3D ljepotica izlika je da kupite još jednu šalicu i kažete: "Ovakvu stvarno nemam."