Otkada je u uređenju interijera zavladao trend sivih, bež i drugih neutralnih tonova, nerijetki su oni koji su se u svojim životnim prostorima zaželjeli vedrijih, življih boja. Želja i potreba za takvim bojama sasvim je jasna jer one interijeru daju osobnost i dušu.

Galerija

No, neki životni prostori savršeno funkcioniraju i u neutralnim tonovima, a ovaj stan u gradu Gjøviku u Norveškoj, smješten na zapadnoj obali najvećeg norveškog jezera Mjøse, pravi je primjer toga.

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 2 Foto: Living4media

U njemu prevladavaju nijanse sive, od najsvjetlije do najtamnije, s dodatkom bež i pješčanih tonova. Drveni elementi i uzorci na ukrasnim jastucima prostoru daju toplinu i malo razigranosti, dok se minimalistička elegancija pokazala idealnim rješenjem za kuhinju.

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 8 Foto: Living4media

Malo šarenila i zelene boje može se pronaći u spavaćoj sobi sa staklenom stijenom koja gleda na prostrani balkon ovoga stana. Balkon je također malo carstvo sivih tonova, uređen u elegantnom i sofisticiranom stilu – ali ništa previše fensi!

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 13 Foto: Living4media

Neki bi možda rekli da u ovom stanu nedostaje boja, ali nama se baš čini da su neutralni tonovi odradili vrhunski posao.

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 3 Foto: Living4media

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru