Kako vrijeme bude sve toplije i sunčanije, balkoni, terase i dvorišta postajat će nam sve draža mjesta za boravak, ispijanje kave, odmaranje, čitanje, druženja. To su naše male ili veće oaze koje svatko uredi po vlastitom ukusu, a ovaj balkon uređen je s puno zelenila i garniturom za sjedenje od ratana te drvenim stolićem.

Galerija Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 8 Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 10 Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 1 +7 Otmjeni stan u potkrovlju uređen u šarmantnom rustikalnm stilu s kombinacijom modernog

U drugom dijelu balkona nalazi se veliki drveni stol za objed, s kojeg se pruža široki pogled na Rotterdam, drugi najveći grad u Nizozemskoj, nakon glavnog grada Amsterdama.

Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 1 Drugi dio balkona ima veliki drveni stol za objed (Foto: Living4media)

Balkonska ograda u dijelu sa sjedećom garniturom u potpunosti je prekrivena zelenim penjačicama, koje daju veću privatnost, a mnoštvo bilja čini ga vrlo ugodnim za boravak. Jedina stvar koja nedostaje na tom balkonu smo – mi! Rado bismo se ovdje odmarali nakon radnog dana te vikendom uživali i punili baterije za novi radni tjedan.

Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 10 Prekrasan zeleni balkon stana u Rotterdamu (Foto: Living4media)

Balkon je dio prostranog i otmjenog stana u potkrovlju uređenog u elegantnom stilu, koji je spoj rustikalnog i modernog. U interijeru koji odiše retro šarmom puno je tamne boje, čak su i pločice u kupaonici tamno sive boje, ali s obzirom na izdašnu kvadraturu, ovaj stambeni prostor to dobro podnosi.

Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 11 Uređenje otmjenog stana u Rotterdamu (Foto: Living4media)

Lijepa ravnoteža postignuta je bijelom kuhinjom i bijelom garniturom za sjedenje u dnevnom boravku, a čitav prostor "nadgledaju" stropne grede od masivnog tamnog drveta.

Stan u potkrovlju s balkonom na kojem nedostaje samo jedna stvar - 4 Masivne stropne grede od tamnog drveta 'nadgledaju' prostor (Foto: Living4media)

Očaralo nas je elegantno dvorište koje se najviše diči ružičastim ružama i šimširom Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 7 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 4 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 8 +8 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 9

Oduševljava prolaznike: Najljepši zagrebački balkon, na kojem raste 120 biljaka Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 14 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 2 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 13 +13 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 12

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju