Otkada je u uređenju interijera zavladao trend sivih, bež i drugih neutralnih tonova, nerijetki su oni koji su se u svojim životnim prostorima zaželjeli vedrijih, življih boja. Želja i potreba za takvim bojama sasvim je jasna jer one interijeru daju osobnost i dušu.

Galerija Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 11 Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 10 Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 12 +9 Elegantna kuhinja u kombinaciji svijetlo sive i bijele boje

No, neki životni prostori savršeno funkcioniraju i u neutralnim tonovima, a ovaj stan u gradu Gjøviku u Norveškoj, smješten na zapadnoj obali najvećeg norveškog jezera Mjøse, pravi je primjer toga.

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 2 Drveni elementi i uzorci na ukrasnim jastucima prostoru daju toplinu i malo razigranosti (Foto: Living4media)

U njemu prevladavaju nijanse sive, od najsvjetlije do najtamnije, s dodatkom bež i pješčanih tonova. Drveni elementi i uzorci na ukrasnim jastucima prostoru daju toplinu i malo razigranosti, dok se minimalistička elegancija pokazala idealnim rješenjem za kuhinju.

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 8 Neutralni tonovi u ovom su stanu u norveškom gradu Gjoviku odradili vrhunski posao (Foto: Living4media)

Malo šarenila i zelene boje može se pronaći u spavaćoj sobi sa staklenom stijenom koja gleda na prostrani balkon ovoga stana. Balkon je također malo carstvo sivih tonova, uređen u elegantnom i sofisticiranom stilu – ali ništa previše fensi!

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 13 Elegantna kuhinja u kombinaciji svijetlo sive i bijele boje (Foto: Living4media)

Neki bi možda rekli da u ovom stanu nedostaje boja, ali nama se baš čini da su neutralni tonovi odradili vrhunski posao.

Stan vrhunski uređen u neutralnim tonovima - 3 I prostrani balkon ovoga stana malo je carstvo sivih tonova (Foto: Living4media)

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 14 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 15 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 8 +19 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 12

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 17 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 19 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 18 +19 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju