Dugačke končane haljine uvijek su popularne tijekom sezone proljeće/ljeto, a jedan model među najpopularnijima je ovoga proljeća. Tu haljinu nosi i street stylerica iz centra Zagreba, a kombinirala ju je uz prozirne natikače.

Galerija

Crno-bijela končana haljina na cik-cak pruge ovoga proljeća veliki je hit među influensericama i ljubiteljicama mode. Maksi haljina voluminoznih dugačkih rukava i dubokog dekoltea osvaja efektnim geometrijskim uzorkom, koji je "pametno" postavljen te laska ženskoj figuri.

Ulična moda u centru Zagreba - 22 Foto: Josip Moler/Cropix

Hit haljinu nosi i lijepa brineta sa zagrebačke špica koja ju je spojila s prozirnim natikačama na visoku prozirnu petu. Zbog efekta nevidljivosti ovakav model štikli naziva se i golim, a to je ujedno i jedan od omiljenih modela obuće s visokom potpeticom za izduživanje figure.

Svoj street style zgodna mlada žena podigla je modelom torbe Le Chiquito Long brenda Jacquemus u crnoj boji, koji se ističe svojim dugoljastim oblikom, čvrstom ručkom i odvojivim remenom za nošenje preko ramena ili tijela.

Zlatne naušnice i lančić te sunčane naočale s okvirima u kombinaciji pravokutnog i mačkastog oblika izvrsno su zaokružile ovu modnu priču iz središta Zagreba.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Jacquemus, model Le Chiquito Long Foto: www.ssense.com

Druga izdanja zagrebačke ulične mode posljednjeg vikenda prije početka ljeta pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 17 Foto: Josip Moler/Cropix

Gumene sandale tamnokose dame iz centra Zagreba koje se rijetko kad viđaju na špici

Zadarska ljepotica "nepoželjnom" kombinacijom udarila kontru najpopularnijoj ljetnoj boji