Bijela boja sve se češće može vidjeti u street style kombinacijama na zagrebačkim ulicama, njezina svježina i profinjenost uvijek su dobrodošle u proljetnim i ljetnim modnim izdanjima. Možda nije najzahvalnija boja zbog svoje osjetljivosti, no stajling u bijelom izgleda itekako efektno i zanimljivo.

Galerija

Bijela je bila odabir i atraktivne mlade žene koja je prošetala centrom Zagreba. Odjenula je pripijenu bijelu haljinu midi dužine s dugim rukavima, model decentnog reljefastog uzorka.

Bijela haljina i njezina duga crna kosa stvorile su krasan kotrast, a svoj street style podigila je crnim remenom sa zlatnom kopčom luksuzne modne kuće Yves Saint Laurent. Francuska kuća bila je odabir zagrebačke street stylerice i kada je riječ je o sunčanim naočalama, a nosila je crni model predimenzioniranih okvira sa znakom YSL sa strane.

Ulična moda u Zagrebu - 9 Foto: Josip Moler/Cropix

Vrlo efektne velike zlatne naušnice, dizajnirane poput malog umjetničkog djela, stajling su učinile još glamuroznijim, a malo sportskog glamura dodala je s bijelim tenisicama, na kojima sa strane srebrnim slovima piše 'Karl', ime slavnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Zagrebačka street stylerica nosi tenisice Karl Lagerfeld Foto: www.zalando.hr

Tenisice imaju deblji prozirni potplat te ukrasni detalj srebrne boje na predjelu pete. Lijepa crnka iz Zagreba u ruci je držala svijetlu torbicu, ne bijelu, ali bež, zanimljivog pletenog dizajna sa zlatnim metalnim detaljima.

Ostala izdanja zagrebačke ulične mode u bijeloj boji i tenisicama pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Ljepotica sa špice u Zarinim natikačama koje bi razigrale i najdosadniju kombinaciju

Modna inspiracija iz Zadra: Crop top od 16 eura i traperice visokog struka za isticanje figure pješčanog sata