Ako volite netipičnu i efektnu obuću , onda vam natikače naše današnje street style zvijezde nisu ništa neobično. Ako pak preferirate maksimalno neutralne cipele tradicionalna dizajna, onda ćete njezin odabir definitivno nazvati odvažnim.

Galerija Lily Aldridge i Behati Prinsloo u natikačama Kendall Jenner Kendall Jenner +7 Natikače s potpeticom u street style izdanju s Tjedna mode

Tamnokosa ljepotica prošetala je centrom grada u crnoj haljini ukrašenoj decentnom količinom zlatnih točkica, a preko haljine je prebacila svevremenski bež baloner klasična kroja.

Ljepotica iz Zagreba u efektnim natikačama Ljepotica iz Zagreba u efektnim natikačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jednostavno, svestrano i uobičajeno, sve dok pogledom ne dođete do njezinih cipela. Mlada dama odabrala je natikače komercijalnog modnog brenda Zara iz prijašnjih kolekcija.

Model ravnih potplata ukrašen je okruglim zlatnim zakovicama u različitim veličinama i vizualno definitivno odskače od klasičnih natikača.

Natikače iz Zare na zagrebačkoj špici Natikače iz Zare na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nekada su natikače uglavnom bile dostupne u sportskim i ležernijim varijantama, ali posljednjih 10-ak godina modni brendovi kao da se natječu u tome tko će lansirati glamurozniji model, pogotovo kada su u pitanju varijante s višom potpeticom.

Natikače s potpeticom u street style izdanju s Tjedna mode Natikače s potpeticom u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Profimedia)

Takve najčešće viđamo u street style izdanjima na Tjednima mode, a u svakodnevnim kombinacijama slavnih dama češći su upravo modeli ravnih potplata kakve nosi i naša street style zvijezda.

Kada ne znate kako razigrati svoje modno izdanje sastavljeno od klasičnih odjevnih komada, upečatljive cipele netipična dizajna savršen su odabir jer u sekundi vašoj kombinaciji daju ono nešto, bez previše truda i razmišljanja o stajlingu. Zavirite u galeriju i pogledajte kakve još modele natikača nose poznate dame.

Lily Aldridge i Behati Prinsloo u natikačama Lily Aldridge i Behati Prinsloo u natikačama (Foto: Profimedia)

Zgodna dama iz Zagreba u jednima od najpopularnijih salonki svih vremena Chanelove slingback salonke u kolekciji za jesen/zimu 1969./1970. Chanelove kultne salonke 1972. godine Chanelove salonke u kolekciji za proljeće/ljeto 2015. godine +5 Kultne Chanelove salonke s potpeticom od 6,5 centimetara

Baš posebne sandale sa zagrebačke špice mnogim su ženama na listi želja Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +4 Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju