Lady Dior obožavani je model torbe među damama diljem svijeta. Riječ je o kožnatoj torbici s utisnutim prepoznatljivim uzorkom koju je dizajnirao Gianfracno Ferre još davne 1994. godine. Torba je tada nosila ime Chouchou.

Galerija

Torba Lady Dior preimenovana je u današnje ime po princezi Diani ili Lady Di, koja je bila njezina velika obožavateljica. Dobila ju je na dar od francuske prve dame Bernadette Chirac 1995. godine, a nosila ju je u najrazličitijim prilikama sve do svoje prerane smrti.

Taj kultni četvrtasti model s ručkom popularan je i danas, a radi se od različitih materijala – nabaviti možete sve od satenskog modela preko baršunaste do kožnate torbice Lady Dior. Na raspolaganju su i različite veličine torbe te razne boje. 

Lady Di obožavala je svoju Lady Dior torbicu Foto: Profimedia

Torba Lady Dior lako se prilagođava svakom izdanju – lijepo će izgledati u večernjoj kombinaciji, ali i svakodnevnom street style izdanju.

Elegancija s daškom seksepila

Da ova torba može biti efektan dodatak street style izdanju, na svojem primjeru pokazala je i Vlatka Pokos, koja je na društvenim mrežama podijelila fotografije sa zagrebačke špice.

Vlatka Pokos nosi mini model crne torbe Lady Dior, a kombinira ga uz tamnoplave traperice trapez-kroja, crni strukirani sako i čizme s iglenom potpeticom.

Dašak seksepila u toj elegantnoj kombinaciji donosi prozirna majica koja proviruje ispod sakoa, a urbani štih daje Diorov predimenzionirani šal.

Lady Dior medium torba, 6500 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Izdanje staro 33 godine: Dokaz da je Vlatka Pokos oduvijek bila ljubiteljica elegancije

Vlatka Pokos: Glamurozna haljina stvorena za isticanje ženstvenih aduta