I Srbija je izabrala svoju predstavnicu za Eurosong 2024., pjevačicu Teyu Doru s pjesmom "Ramonda". Kako je 32-godišnja kantautorica pravog imena Teodora Pavlovska napisala na svom Instagramu, "Ramonda" je simbol ponovnog rađanja i nove snage.

Srpska pjevačica Teya Dora najpoznatija je po pjesmi "Džanum", koja je stekla popularnost na društvenoj platformi TikTok i raznim glazbenim platformama. Europi i svijetu predstavit će se s pjesmom "Ramonda" koju će izvesti na Eurosongu u Malmöu.

Dio stihova pjesme srpske predstavnice na Eurosongu glasi:

K'o pod vodom tiho je sve
Vrištim al se ne čuje
Iza gora beli sjaj
Ja ne nazirem kraj
Ovo put je za ranjene

A nema ko da vodi me
Do svetle zvezde Danice
Gori svet, svaki cvet
Gde su nestale lila ramonde

Cvijet Ramonda serbica ima ljubičaste latice Foto: Shutterstock

Ovaj srpski cvijet feniksa ima zapanjujuću sposobnost "uskrsnuća" i kada je biljka potpuno osušena te joj je dovoljno vrlo malo vode da ponovno oživi.

Tako i Teya Dora svoju pjesmu "Ramonda" završava stihovima nade:

Diže se iz pepela
Jedna lila ramonda


Srpska predstavnica Teya Dora u haljini nadahnutoj čudesnim cvijetom I srce i kladionica kažu da ćemo biti prvi. Ako nekim čudom zasjednemo na drugo mjesto, nema veze, bit ćemo dio najvećeg skandala u povijesti Eurosonga. Stilist Ivan Friščić: "Večeras smo vidjeli možda i najbolje izdanje koje su nosile voditeljice Eurosonga" I vez na prsluku Baby Lasagne ima svoju priču, a veže se za Slavoniju i Dubrovnik

Plesačica Baby Lasagne Luana Kličić osmislila je najbolji plesni pokret Eurosonga

Baby Lasagna: Čoker, kožnati prsluk i zanimljivi rukavi za jedno kompletno modno izdanje