Trendovi u svijetu bojanja i šišanja kose imaju razne, ponekad čudnovate nazive, međutim u cijeloj priči uvijek postoje klasici kojima ne trebaju nikakva posebna imena da bi privukli pozornost. Jedna takva bezvrremenska opcija, kada je u pitanju bojanje kose, je smeđa kosa u kombinaciji sa svjetlijim pramenovima.

Galerija

Ova klasična kombinacija popularna je iz više razloga. Osim što je mogu nositi brinete svih nijasni, lako se održava i odlično izgleda tijekom cijele godine. Na jednostavan način dodaje novu dimentiju vašoj boji.

Prilikom donošenja odluke o tome koliko svjetlije pramenove želite, obavezno se posavjetujte s frizerkom koja će najbolje znati koja opcija bi mogla biti najuspješnija, ali i koja će opcija najbolje izgledati u kombinaciji s vašom trenutnom bojom.

Dobra stvar je i da promjena može biti jako suptilna, toliko da će vaša kosa izgledati kao da je tek malo posvijetlila na suncu, ali i nešto odvažnija poput plavih pramenova koji će padati uz vaše lice.

Prilikom odabira nijanse dobro razmislite koliko vremena želite posvetiti održavanju pramenova,  a jednom kada odaberete na koji način ćete osvježiti svoju smeđu kosu, brinite se za nju prikladnim proizvodima za njegu.

Dobar kućni režim održat će vaše plave pramenove sjajnima i zdravima i produžiti razmak između dva odlaska frizeru.

Ako ste u potrazi za inspiracijom, u našoj galeriji pogledajte kako su slavne dame svoju smeđu kosu osvježile suptilnim ili manje suptilnim svjetlijim pramenovima. Imajte na umu i da će boravak na suncu tijekom ljetnim mjeseci dodatno posvijetliti vašu kosu.