Trendovi u svijetu bojenja i šišanja kose imaju razne, ponekad čudnovate nazive, međutim u cijeloj priči uvijek postoje klasici kojima ne trebaju nikakva posebna imena da bi privukli pozornost. Jedna takva bezvremenska opcija, kada je u pitanju bojenje kose, jest smeđa kosa u kombinaciji sa svjetlijim pramenovima.

Ova klasična kombinacija popularna je iz više razloga. Osim što je mogu nositi brinete svih nijansi, lako se održava i odlično izgleda tijekom cijele godine. Na jednostavan način dodaje novu dimenziju vašoj boji.

Slika nije dostupna Kad su ekstenzije (pre)duge: Jesu li ove frizure slavnih žena samo teret ili dobra ideja?

Slika nije dostupna "Rastreseni bob": Verzija popularne frizure uz koju čak i ljetne haljine izgledaju još bolje

Prilikom donošenja odluke o tome koliko svjetlije pramenove želite, obvezno se posavjetujte s frizerkom. Ona će najbolje znati koja bi opcija mogla biti najuspješnija, ali i što će najbolje izgledati u kombinaciji s vašom trenutačnom bojom.

Dobra je stvar i da promjena može biti jako suptilna, toliko da će vaša kosa izgledati kao da je tek malo posvijetlila na suncu, ali i nešto odvažnija poput plavih pramenova koji će padati uz vaše lice.

Prilikom odabira nijanse dobro razmislite o tome koliko vremena želite posvetiti održavanju pramenova, a jednom kada odaberete na koji ćete način osvježiti svoju smeđu kosu, brinite se za nju prikladnim proizvodima za njegu.

Slika nije dostupna Popularne "bucke": Sedam četka za raščešljavanje kose bez ikakve muke

Dobar kućni režim održat će vaše plave pramenove sjajnima i zdravima te produžiti razmak između dva odlaska frizeru.

Ako ste u potrazi za inspiracijom, u našoj galeriji pogledajte kako su slavne dame svoju smeđu kosu osvježile suptilnim ili manje suptilnim svjetlijim pramenovima. Imajte na umu i da će boravak na suncu tijekom ljetnih mjeseci dodatno posvijetliti vašu kosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju