Nemogućnost postizanja orgazma problem je koji muči i više žena nego što mislimo, a bez postizanja vrhunca seksualni odnos ne pruža ono ultimativno zadovoljstvo. Na sreću, postoje nekomplicirani načini na koji se doživljavanje orgazma može olakšati jer nijedna žena ne bi trebala biti uskraćena za taj ekstatičan osjećaj

1. Budite gore
Većina žena potvrdilo je da češće dožive orgazam ako su tijekom seksa gore. Ova poza stimulira klitoris i žena može bolje kontrolirati ritam pokreta te ga prilagoditi sebi. Provjerite i najbolje poze za sve vrste orgazma.

Teško je opustiti se i prepustiti u zatrpanoj spavaćoj sobi. Raščistite je i učinite utočištem za vas i vašeg partnera

2. Ne razmišljajte o poslu (i djeci, i neplaćenim računima...)
Lakše je to reći nego napraviti, ali ako se ne možete opustiti, vjerojatno nećete doživjeti vrhunac. Probajte se opuštati tako da u krevet legnete pola sata prije nego što biste išli na počinak. Tako ćete se osjećati manje iscrpljenima te će vam biti lakše prepustiti se i uživati u trenutku.

3. Iz spavaće sobe maknite sve što vas ometa
Kad smo kod uživanja u trenutku, teško se opustiti i prepustiti u spavaćoj sobi zatrpanoj predmetima kojima tamo i nije mjesto. Raščistite spavaću sobu i učinite je utočištem za vas i vašeg partnera. Isprobajte i 5 muških trikova za najjači ženski orgazam.

4. Ponovno uvedite predigru
Svakodnevni život može biti oblik predigre. To ne znači da se morate pipkati u javnosti. Predigra će biti i uživanje u partnerovu društvu i isprobavanje novih, neseksualnih aktivnosti u paru. Tako ćete se još više zbližiti u svakom aspektu vaše vaze pa tako i u krevetu.

5. Probajte dublju penetraciju
Za vaginalni orgazam stavite jedan ili dva jastuka ispod bokova što će partneru omogućiti da dublje penetrira u vas. Uvijek recite partneru što vam paše i donosi užitak. Probajte i 3 najlakša puta do zajedničkog orgazma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju