Iza Aleksandre Prijović je drugi osječki koncert, a publici je i u srijedu pored glazbenog još jednom priredila i modni spektakl.

  Galerija Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u Osijeku +4 Aleksandra Prijović u Osijeku

Na pozornicu u rasprodanoj dvorani Gradski vrt izašla je u dvije potpuno različite odjevne kombinacije, potvrdvši još jednom da se u njezinom ormaru krije pravo modno blago.

Prvu kombinaciju činio je uski crni kombinezon ukrašen kristalima koji imitraju donje rublje, ali krase i ramena i nogavice glamuroznog kombinezona koji prati liniju tijela.

Aleksandra Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u Osijeku (Foto: Borna jaksic/Pixsell)

Jednako spektakularne kao i kombinezon bile su i čizmice prekrivene kristalima, s vrtoglavo visokom tankom potpeticom.

Glavna i zapravo jedina zvijezda druge odjevne kombinacije bila je ružičasta mini haljina na tanke bretele u kojoj je pjevačica na pozornicu izašla bosonoga.

Aleksandra Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u Osijeku (Foto: Borna jaksic/Pixsell)

Uz svetlucavu hljinu koja na naramenicama ima zlatne metalne detalje, glumica je nosila zlatnu choker ogrlicu i naušnice.

Koje od ova dva izdanja vam je bolje?

glasova:

Koje izdanje vam je bolje?

Baš su spektakl: Aleksandra Prijović odabrala predivne sandale za prvi koncert u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku +4 Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku

Kakvo otvorenje! Aleksandra Prijović u impresivnom izdanju na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju