Aleksandra Prijović opet je rasplesala prepunu dvoranu Gradski vrt u Osijeku. Pjevačica je održala treći osječki koncert u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada", na oduševljenje obožavatelja koji su uglas pjevali njezine hitove.

Galerija Aleksandra Prijović na 3. koncertu u Osijeku Aleksandra Prijović s majkom Borkom na 3. koncertu u Osijeku Aleksandra Prijović u kompletu modne kuće Versace +3 Rada Manojlović i Aleksandra Prijović

Na koncertu je ugostila kolegicu i prijateljicu Radu Manojlović, čiji je nastup dodatno razveselio publiku, a ovacije je dobila i Aleksandrina majka Borka, koja je također zapjevala s njom.

Aleksandra Prijović na 3. koncertu u Osijeku Aleksandra Prijović na 3. koncertu u Osijeku (Foto: Borna Jaksic/Pixsell)

Aleksandra je koncert otvorila u čipkastom kombinezonu efektna kroja sa samo jednom dugačkom nogavicom. Model ukrašen svjetlucavim elementima nadopunila je metalik sandalama s platformom.

Aleksandra Prijović u kompletu modne kuće Versace Aleksandra Prijović u kompletu modne kuće Versace (Foto: Borna Jaksic/Pixsell)

Zatim se presvukla u naoko neutralniju odjevnu kombinaciju u crnoj boji, ali i dalje vizualno vrlo efektnu. Nosila je kožnati komplet s potpisom talijanske modne kuće Versace iz njihove linije pod nazivom Medusa, sastavljen od topa i minice.

Top modne kuće Versace Top modne kuće Versace (Foto: Versace)

Uz ta dva odjevna komada odabrala je visoke kožnate čizme u crnoj boji s vrtoglavom potpeticom. Već smo u nekoliko navrata pisali o velikom povratku čizama iznad koljena.

Aleksandra Prijović s majkom Borkom na 3. koncertu u Osijeku Aleksandra Prijović s majkom Borkom na 3. koncertu u Osijeku (Foto: Borna Jaksic/Pixsell)

Nakon godina dominacije polako su pale u zaborav i tek smo ih povremeno viđali u street style izdanjima. Iščezle su i iz kombinacija svjetskih zvijezda, a onda su se, gotovo preko noći, vratile i postale pravi hit.

Hoće li i druga faza njihove popularnosti trajati godinama ili je u pitanju tek kratkotrajni povratnički trend, pokazat će vrijeme.

Rada Manojlovic i Aleksandra Prijovic Rada Manojlović i Aleksandra Prijović (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Baš su spektakl: Aleksandra Prijović odabrala predivne sandale za prvi koncert u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku +4 Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku

Aleksandra Prijović u cipelama koje su modni znalci uporno pokušavali otpisati, ali nisu uspjeli Taylor Swift Hailey Bieber Cate Blanchett +7 Jennifer Lopez

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju