Angelina Jolie provela je sunčano nedjeljno popodne u Los Angelesu s troje svoje najmlađe djece, 12-godišnjom Shiloh te desetogodišnjim blizancima Vivienne i Knoxom. Društvo je sa sobom povelo i psa kojeg je Shiloh vodila na uzici.

Galerija Angelina Jolie u šetnji s djecom i psom - 3 Angelina Jolie u šetnji s djecom i psom - 7 Angelina Jolie u šetnji s djecom i psom - 4 +3 Angelina Jolie u šetnji s djecom i psom  

Kao i svaka mama, i Angelina Jolie najsretnija je kad je sa svojom djecom, što se i vidjelo dok je s troje svojih potomaka išla na nedjeljni ručak u Los Angelesu. Slavnoj mami osmijeh nije silazio s lica dok je u zagrljaju držala desetogodišnju Vivienne. Shiloh je na uzici vodila njihova psa, dok se Knox sramežljivo skrivao iza starije sestre.

Angelina Jolie provela je sunčano nedjeljno popodne u Los Angelesu s troje svoje najmlađe djece, Shiloh, Vivienne i KnoxomZa šetnju i ručak s troje svoje najmlađe djece 43-godišnja glumica izabrala je vrlo jednostavnu i ležernu odjevnu kombinaciju. Crne hlače koje ravnog kroja kombinirala je u običnu bijelu majicu i crne balerinke. Oko struka svezala je tamnosivu vestu, a oči i lice od kalifornijskog sunca zaštitila je "avijatičarskim" sunčanim naočalama i velikim crnim šeširom.

Angelina Jolie ima još troje djece, 17-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa i 13-godišnju Zaharu.

Pogledajte i Angelinu Jolie u haljini u kojoj se sa sladoleda može ravno na crveni tepih.

Angelina Jolie u šetnji s djecom i psom - 1 Angelina Jolie u šetnji s kćeri Shiloh i blizancima Vivivenne i Knoxom te njihovim psom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju