Slatki osjećaj uzbuđenja i radosti jer su božićni i novogodišnji blagdani sve bliže polako nas obuzima, a s početkom prosinca, adventa i dolaskom svetog Nikole navješćuje se najčarobnije doba godine.

 

Blagdanske dekoracije neizostavan su dio ugođaja kojem se s približavanjem prosinca sve više prepuštamo i domove ćemo uskoro ukrasiti u božićnom i novogodišnjem ruhu. Prije toga dočekat ćemo svetog Nikolu za čiji se blagdan 6. prosinca tradicionalno na prozor stavljaju čizmice.

Čizmice možete zamijeniti i s božićnim čarapama koje se tradicionalno objese iznad kamina, ali vi ih možete objesiti negdje bliže prozoru kako bi ih sveti Nikola lakše pronašao...

15 ideja uz koje će božićna zvijezda postati još ljepši ukras doma Božićna zvijezda Božićna zvijezda Božićna zvijezda +6 Božićna zvijezda

Slika nije dostupna Zakon! Kuglice za bor s nezaboravnim rečenicama iz "Prijatelja"

Slika nije dostupna Baš kao u "Sam u kući": Grlice prijateljstva mogu se kupiti i podijeliti s bliskom osobom

Kada blagdan svetog Nikole prođe, čarapa može ostati kao slatka božićna dekoracija doma. U trgovinama smo pronašli sedam božićnih čarapa koje će jednako razveseliti i odrasle i djecu i u koje ćete moći staviti lijepi darak za najmilije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju