Liz Goulding iz Fairforda u Gloucestershireu u Ujedinjenom Kraljevstvu ljubiteljica je uradi sam metode uređenja doma. Starinsku kuću s četiri spavaće sobe iz šezdesetih godina prošlog stoljeća renovirala je do neprepoznatljivosti – posve sama.

Galerija Uređenje kuće Liz Gouldingu u Fairfordu u Engelskoj - 12 Uređenje kuće Liz Gouldingu u Fairfordu u Engelskoj - 6 Uređenje kuće Liz Gouldingu u Fairfordu u Engelskoj - 4 +10 Svaku sobu u kući krasi bilje

Izuzev pomoći kod vodoinstalaterskih poslova u kupaonici i WC-u, ova kardiološka fiziologinja koja je zaposlena na pola radnog vremena sve ostale izmjene u domu napravila je sama. Dok su joj djeca bila u školi, ona je gletala, bojila, lijepila, renovirala čekićem i dlijetom.

Kada je obitelj kupila kuću 2020. godine, posvuda su bili izlizani tepisi, prastare cvjetne tepete prekrivale su zidove, a starinske zavjese zaklanjale su pogled na pitoreskno englesko selo. Bilo je vidljivo da nitko nije uređivao kuću nekoliko dekada.

Uređenje kuće Liz Gouldingu u Fairfordu u Engelskoj - 8 Biljke se nalaze na svakom kutku (Foto: Profimedia)

Čak dvije godine strpljivo je radila na svakom kutku u kući kako bi je pretvorila u dom iz snova. Namještaj je nabavljala na popustima u online trgovinama ili u dućanima s rabljenom robom.

Kako bi smanjila troškove renovacije, gotovo sav posao preuzela sam na sebe. Samu sebe sam naučila kako preurediti dom uz pomoć tutorijala na YouTubeu, ali i sistema pokušaja i pogrešaka, priznala je Liz medijima.

Uređenje kuće Liz Gouldingu u Fairfordu u Engelskoj - 2 Biljke u kupaonici (Foto: Profimedia)

izgled njezina doma nisu ekstremno promijenile samo nove boje, tapete i tepisi, već  su ljupkom dojmu pridonijele i biljke – one prave, ali i umjetne. Za Liz Goulding nema mjesta koje bilje ne može uljepšati. Ono krasi sve od dnevne sobe do kupaonice.

Kako je Liz Goulding preuredila svoj dom, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Uređenje kuće Liz Gouldingu u Fairfordu u Engelskoj - 13 Dnevna soba (Foto: Profimedia)

A što ako nemamo balkon? Deset vrsta cvijeća koje će raskošno cvasti i na najmanjem prozoru Zijevalica Kadifa Fuksija +7 Karanfili

Prije i poslije: Ormarići su bili u raspadnom stanju, a sad kuhanja izgleda fenomenalno Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 3 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 4 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 6 +4 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju