Bloom Tatarinov danas slavi treći rođendan, a rođendansko slavlje počelo je već od jutra. Bloom je dobio malu tortu samo za sebe s porukom "Happy birthday, Bloom", a mama i tata pobrinuli su se i za hrpu balona u zelenoj i srebrnoj boji.

Galerija Bloom Tatarinov slavi treći rođendan u Dubaiju - 3 Bloom Tatarinov slavi treći rođendan u Dubaiju - 2 Bloom Tatarinov slavi treći rođendan u Dubaiju - 4 +3 Bloom Tatarinov treći rođendan slavi u Dubaiju

Bloom Tatarinov rođendan slavi u Dubaiju, kamo je otputovao s mamom Majom Šuput i tatom Nenadom Tatarinovom. Na rođendansko jutro roditelji su ga iznenadili torticom i balonima, a Bloomić se razdragano bacio među mnoštvo balona na krevetu.

Maja je svom malom slavljeniku, uz nekoliko slavljeničkih fotografija, rođendan čestitala i na Instagramu:

Sretan rođendan, ljubavi naša najveća. Učinio si nam život najljepšim i najveselijim posljednje tri godine. Ostani zauvijek ovako veseo, pun ljubavi i dobar kakav si bio dosad... Vole te tvoji mama i tata. A sad krenimo u dan, napisala je pjevačica.

Bloom Tatarinov slavi treći rođendan u Dubaiju - 4 Blooma je na rođendansko jutro dočekalo mnoštvo balona (Foto: Instagram@majasuput)

Bit će ovo zaista divan rođendanski dan u čarobnom Dubaiju za trogodišnjeg Blooma, dječaka koji je osvojio srca i simpatije mnogih, a i mi se pridružujemo čestitkama.

Bloom Tatarinov s tatom Nenadom u Dubaiju - 1 Bloom Tatarinov s tatom Nenadom u Dubaiju (Foto: Instagram@majasuput)

Bloom Tatarinov na Sejšelima: 10 najslađih fotografija s odmora iz snova Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 10 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 8 +7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 1

Kao pravi maneken: Bloom Tatarinov pozirao mami u kultnim čizmama Dječje marte Bloom Tatarinov u martama Bloom Tatarinov u martama +3 North West u martama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju