Trendovi u ljepoti neprestano se mijenjaju, a današnje generacije ih stvaraju na Tik-Toku. Jedan od popularnijih trendova ovog proljeća bit će takozvani "blush sandwich", make-up trend kojemu je glavni cilj da izgledamo rumeno, ali sasvim prirodno.

Galerija Kremasta rumenila Kremasta rumenila Kremasta rumenila +3 Makris Multi Stick Cover

Novi make-up trend dobio je naziv blush sandwich, a zanimljivo ime duguje načinu nanošenja rumenila.

Tehniku je patentirala beauty influencerica Nama Voa i prikupila na desetke tisuća pozitivnih reakcija i pohvala, a nakon nje su brojne tiktokerice nastavile isprobavati ovaj način nanošenja make-upa pa se pod ovom oznakom nalazi puno videa, savjeta i preporuka kako da blush sandwich ispadne besprijekorno.

Ova se tehnika sastoji od nanošenja rumenila i pudera u više slojeva, kako bi se stvorio svojevrsni sendvič. Puder je u ovom slučaju kruh, a rumenilo je nadjev. Glavni je cilj stvoriti prirodan izgleda, a to se postiže još jednim slojem pudera (u prahu). Rezultat su rumeni obrazi, suptilno naglašeni i dugotrajni.

Sve što trebate kako biste realizirali ovaj look su podloga, kremasti te puder u prahu.

Pomoću ove tehnike zablistat ćete iznutra prema van, istaknula je kreatorica trenda i podijelila s pratiteljima nekoliko savjeta kako da ova make-up tehnika ispadne besprijekorno.

@sylvia_ruuiz Blush sandwich hack💗 #perfectblush #blushcombo #pinkblush #blushhack #makeuphacks #blushtrend #blushtutorial #blushhacks ♬ toxic sped up - xxtristanxo

Nemojte odmah na lice staviti rumenilo. Mnogima je to očito, ali svejedno ću napomenuti da je ravnomjerno nanesena baza ključna korak. Kako biste stvorili svježi, kremasti i sjajni dojam koristite kremasto rumenilo, a ne ono u prahu. Na samome kraju, vrlo suptilno, dodajte puder u prahu. Tako ćete istovremeno naglasiti rumene obraze i stvoriti prirodan look. Na kraju sve dobro izblendajte mokrom spužvicom.

Dodatan savjet: Umjesto kremastog rumenila, isti efekt možete postići i s ružem za usne.

U galeriji na početku teksta možete pronaći kremasta rumenila. 

10 dama koje dokazuju da je nenametljivom make-upu mjesto na crvenom tepihu Emma Stone Margot Robbie Emily Blunt +6 Charlize Theron "Hladno mi je": Novi make-up trend kojemu je cilj da izgledamo kao da smo šetali po vjetru Rumenilo Rumenila Rumenila +3 Rumenila

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju