Iza nas je jedna od najglamuroznijih noći u godini. U Hollywoodu je održana 96. dodjela Oscara, a kao i uvijek, u centru pozornosti bila su i izdanja slavnih. Osim o haljinama, jutro poslije priča se i o frizurama i make-upu slavnih dama.

Galerija Emma Stone Margot Robbie Emily Blunt +6 Charlize Theron

Kada su u pitanju frizure, fotografije s dodjele potvrdile su da je i među zvijezdama trenutno najpopularnija frizura bob.

Sada dolazimo do make-upa.

Najvažniji detalj koji se isticao na crvenom tepiju bila je blistava koža vrlo često u kombinaciji s nježnim, nude make-upom. Ružičaste nijanse ruževa odnijele su pobjedu nam crvenima, a zvijezde su pokazale da su ovakve nijanse, koje i inače obožavamoo, itekako savršen odabir za večer glamura.

Dobitnica Oscara za najbolju glumicu, Emma Stone, podigla je trend monokromatskog šminkanja na višu razinu. Bljedoružičasta boja bila je na njezinim obrazima, usnama, ali i noktima.

Emma Stone Emma Stone (Foto: Profimedia)

Margot Robbie svojim je izdanjem potvrdila da je majstorica svježeg i nenametljivog, ali istvoremeno divnog make-upa. Zvijezda njezina izdanja definitivno je bio savršeni nude ruž. Njezina vizažistica koristila je Chanelov ruž u nijansi Intemporelle.

Margot Robbie Margot Robbie (Foto: Profimedia)

Nominirana za najbolju sporednu glumicu, Emily Blunt, oduševila je brončanim izdanjem. Njezin make-up savršena je inspiracija za nadolazeći topliji dio godine.

Emily Blunt Emily Blunt (Foto: Profimedia)

U galeriji na početku teksta pogledajte još neka beauty izdanja s dodjele Oscara koja dokazuju da je prirodni i svježi make-up zasluženo osvojio crveni tepih.

Izdvojili smo i nekoliko ruževa za svaki dan koji će vam dobro poslužiti i ako završite na crvenom tepihu.

Nude ruževi za svaki dan i najglamuroznije večeri Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour (Intemporelle) L’Oréal Paris Color Riche Free the Nudes (505 Nu Resilient) Maybelline Color Sensational (222 Flush Punch) +7 Naj Oleari Cachemire Matte Lip Stylo (Nijansa 03)

U nastavku bacite oko i na dio kreacija u kojima su slavne dame zablistale na dodjeli i na oscarovskom partyju Vanity Faira.

Kreacija dostojna glavne favoritkinje? Emma Stone preuzela Oscara u poderanoj haljini Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu +4 Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele

Nakit je spektakl: "Ledeno" oskarovsko izdanje predivne Charlize Theron vjerne Dioru Charlize Theron na Oscarima 2024. Charlize Theron u haljini modne kuće Dior i nakitu draguljarske kuće Boucheron Charlize Theron na Oscarima 2024. +4 Charlize Theron nosila je nakit draguljarske kuće Boucheron na dodjeli Oscara

Demi Moore: Haljina koju bi na zabavu odjenula rijetko koja 60-godišnjakinja Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 2 Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 1 Haljina Demi Moore izrezana je sprijeda i straga +3 62-godišnja Meg Ryan na zabavi Vanity Faira u cvjetnoj haljini peplum kroja

Savršena Zendaya na Oscarima: Utjelovljenje starog Hollywooda u Armanijevoj haljini Armani, haute couture, proljeće 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri +4 Zendaya na Oscarima 2024.

Jessica Alba: Haljina za party Vanity Faira koja voli figuru u obliku pješčanog sata Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 1 Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 3 Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 6 +3 Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 4

Izgleda fantastično! Eva Longoria u nepogrešivoj haljini stvorenoj za Oscare Eva Longoria na Oscarima 2024 Margot Robbie u Versace haljini Eva Longoria u haljini Tamare Ralph +4 Sandra Huller u Schiaparelli haljini na Oscarima 2024.

Oscari vs. Vanity Fair: Jesu li se slavne dame bolje odjenule za dodjelu ili zabavu? Emily Blunt Jennifer Lawrence Eva Longoria +7 Michelle Yeoh

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju