Ako ste u potrazi za slatkom posteljinom koja će unijeti malo živosti u vašu spavaću sobu, a uz to volite i volane, možda će vam se svidjeti posteljina sa stranice AliExpress koja dolazi u nekoliko lijepih boja i ukrašena je vrlo ljupkim volanima.

Galerija 'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa - 7 'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa - 2 'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa - 3 +3 'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa

Na prvi pogled ova posteljina podsjetila nas je na stil iz serije "Bridgerton" čija se radnja odvija u prvoj polovici 19. stoljeća. Odiše vintage romantikom, a volani s naborima čine je posebno privlačnom i zabavnom.

'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa - 6 AliExpress, 42 eura (Foto: www.aliexpress.com)

Posteljina dolazi s tri različite veličine plahte pogodne za bračni krevet, a u setu se dobiju plahta, navlaka za poplun i dvije jastučnice. I boje su jako zgodne, birati možete između svjetlije i tamnije nijanse ružičaste, zelene, plave, ljubičaste, crvene i sive.

U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

Ručno obojena šalica s motivom trešnje s AliExpressa Šalica s motivom trešanja kao stvorena je za kavu u domu ili na balkonu  

Jastučnice nas svojim oblikom podsjećaju na bombon u omotu, a osim što je slatka, ova bombonasta posteljina spavaćoj sobi dat će i dašak luksuza. Cijena je sada snižena 51 posto pa svoj set ove posteljine možete kupiti po cijeni od oko 42 eura na AliExpressu.

'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa - 5 'Bombonasta' posteljina s volanima s AliExpressa (Foto: www.aliexpress.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju