U Splitu je održana prezentacija jahti Sanlorenzo, na kojoj su se okupile i brojne poznate osobe s hrvatske javne scene. Među gošćama na glamuroznom predstavljanju organiziranom ispred zgrade Lučke kapetanije bila je i Borna Kotromanić.

Galerija Borna Kotromanić Borna Kotromanić i Snježana Schillinger Borna Kotromanić s torbom Chain Cassette Bottege Venete +2 Natikače Toy brenda Loewe

Borna uvijek plijeni pozornost svojim modnim izričajem i često iznenadi odabirom nekonvencionalnih odjevnih komada, ali ovaj put odlučila se za klasičniju odjeću i efektnije dodatke.

Odabrala je savršenu haljinu za vrelu ljetnu noć. Modeli u bijeloj boji tradicionalno su najpopularniji u ljetnim mjesecima, a Borna je za ovu prigodu odjenula varijantu užeg kroja na jedno rame, s visokim prednjim prorezom.

Borna Kotromanić Borna Kotromanić (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Bijelu haljinu kombinirala je s natikačama brenda Loewe. Odabrala je model pod nazivom Toy u zlatnoj boji, sa šljokičastim gornjištem napravljenim od PVC-a i visokom metalnom potpeticom netipična dizajna. Zatvorenije modele obuće od PVC-a mnogi izbjegavaju tijekom ljeta jer nisu najudobniji, ali ljubiteljicama upečatljivih cipela kratko nošenje ne predstavlja problem.

Natikače Toy brenda Loewe Natikače Toy brenda Loewe (Foto: 24s.com)

Ova varijanta natikača Toy dio je ljetne kapsulne kolekcije pod nazivom Paula’s Ibiza, koju Loewe izbacuje od 2017. godine u suradnji s Arminom Heinemannom. Taj njemački arhitekt i dizajner vlasnik je kultnog butika Paula's koji je tijekom 70-ih i 80-ih na Ibizi bio glavno okupljalište ljubitelja hipi modnog stila.

Borna Kotromanić na eventu Popodne skandinavskog dizajna u Triki - 2 Borna Kotromanić: Elegantno izdanje začinjeno natikačama s potpeticom od 14,5 cm

Kreativni direktor Loewea Jonathan Anderson izvukao ga je iz zaborava i potaknuo da opet počne dizajnirati. "Na početku sam imao sumnje jer sam već napustio modu i također sam znao da je moj način rada drukčiji od onoga kako radi Loewe. To je velika kompanija organizirana od glave do pete koja radi na profesionalan i moderan način. Mi smo radili kao hipiji. Tada je Jonathan razgovarao sa mnom i po njegovoj odlučnosti i volji shvatio sam da to stvarno želi", rekao je Heinemann u intervjuu za Vogue.

Borna Kotromanić na predstavljanju jahti Borna Kotromanić na predstavljanju jahti (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Efektne zlatne natikače nisu jedini zanimljiv dodatak u Borninoj kombinaciji. Nosila je i šarenu torbu koja dizajnom veoma podsjeća na model Chain Cassette talijanske modne kuće Bottega Veneta, koji Borna već ima u svojoj kolekciji torbi.

Borna Kotromanić s torbom Chain Cassette Bottege Venete Borna Kotromanić s torbom Chain Cassette Bottege Venete (Foto: Zeljko Lukunic/Pixsell)

Borna Kotromanić ima osebujni modni stil Natikače s potpeticom od 14 centimetara koje Borna Kotromanić nosi s tajicama

Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 1 Borna Kotromanić u bodiju stvorenom za Playboyeve zečice i posebnoj uskrsnoj "torbici"

Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 5 Borna Kotromanić: Haljinu s prozirnim topom na ovakav način nose samo smjele dame

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju