Produkcija 4. sezone Netflixove serije "Emily u Parizu" službeno je započela u siječnju ove godine. U francuskoj prijestolnici trenutno je u tijeku snimanje novih epizoda, a u jednoj od njih naći će se i posebna gošća.

Galerija Emily Cooper Brigitte Macron u trapericama Francuska prva dama Brigitte Macron +2 Brigitte Macron

Na setu serije jučer se pojavila francuska prva dama Brigitte Macron. Vijest da će Brigitte snimiti "cameo" oduševila je vjerne obožavatelje serije koji dobro znaju da je upravo ona potaknula prijelomni trenutak u karijeri Emily Cooper.

Emily Cooper Lily Collins kao Emily Cooper (Foto: Profimedia)

U drugoj epizodi prve sezone pod nazivom "Masculin Féminin", Emily je zadužena za vođenje društvenih mreža brenda Vaga-Jeune, koji proizvodi lubrikante za žene u menopauzi. Kada sazna da je riječ vagina u francuskom jeziku zapravo muškog roda, komentira to na njihovom profilu na Instagramu, a objava odmah zaintrigira pratitelje i brzo se proširi. Onda je na svom profilu na Twitteru objavljuje i Brigitte Macron.

Francuska prva dama Brigitte Macron Francuska prva dama Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Izvršni direktor brenda Vaga-Jeune naposljetku je oduševljen pažnjom i medijskom vidljivošću koju im je Emily priskrbila svojom objavom i to joj otvara nove poslovne prilike.

"Prava" Brigitte zapravo se nije pojavila u toj epizodi i njezin lik vidimo isključivo sleđa u kratkoj sceni, a prva dama inače nema ni profile na društvenim mrežama.

Brigitte Macron u trapericama Brigitte Macron u odličnom dnevnom izdanju s trapericama (Foto: Profimedia)

Međutim, sada će se uistinu ukazati u seriji i modni sladokusci već raspravljaju o kombinaciji kakvu bi mogla nositi. Na setu je snimljena u crnom od glave do pete, elegantnom kostimu od tvida i salonkama, ali nije poznato je li to kombinacija u kojoj će stvarno snimati scene.

Prva dama sigurno se neće previše odmaknuti od svog prepoznatljivog stila zbog kojeg je modni kritičari i cijene. Mi smo izdvojili nekoliko njezinih dosadašnjih kombinacija iz raznih prigoda koje bi odlično funkcionirale u seriji i pritom sjajno demonstrirale njezin stil. Razgledajte ih u galeriji u nastavku.

Pet kombinacija Brigitte Macron kao stvorenih za seriju "Emily u Parizu" Brigitte Macron u maloj crnoj haljini Brigitte Macron u večernjoj tamnoplavoj toaleti s potpisom Louisa Vuittona Brigitte Macron u statement kaputu Louisa Vuittona +1 Brigitte Macron u efektnom kostimu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju