Tek joj je 15 godina, no kći Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa već privlači veliku pažnju. Sa svojom slavnom majkom lijepa tinejdžerica krasi naslovnicu časopisa Town & Country, a tim povodom u sklopu Njujorškog tjedna mode održan je i event čiji je domaćin bio modni dizajner Michael Kors.

Galerija Carys Zeta Douglas s mamom Catherine na eventu u sklopu Njujorškog tjedna mode - 1 Carys Zeta Douglas s mamom Catherine na eventu u sklopu Njujorškog tjedna mode - 5 Carys Zeta Douglas s mamom Catherine na eventu u sklopu Njujorškog tjedna mode - 3 +4 Carys Zeta Douglas s mamom Catherine na eventu u sklopu Njujorškog tjedna mode

"Town & Country 2018 New Modern Swans Celebration With Michael Kors" bio je naziv eventa na kojem su glavne zvijezde bila djeca slavnih koja su i sama zakoračila u svijet mode. Glavne gošće bile su Carys Zeta Douglas i njezina mama Catherine Zeta-Jones, a stigao je i 17-godišnji Paris Brosnan, sin glumca Piercea Brosnana i novinarke Keely Shaye Smith, koji već gradi uspješnu karijeru modela. Pogledajte i 5 zgodnih sinova slavnih holivudskih zavodnika o kojima se priča.

Tek joj je 15 godina, no kći Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa već privlači veliku pažnju



Dok je njezina mama nosila (pre)dugačke crne hlače šireg kroja i crnu košulju sa zvonolikim rukavima, Carys je odjenula svjetlucavu mini haljinu i štikle s platformom. Mama Catherine svojoj 15-godišnjoj ljepotici dozvoljava nositi štikle te kaže:

Ona je ima svoj individualni stil. Moderna je, ali u skladu sa svojim godinama. Nikad se nije dogodilo da sam joj morala reći 'mislim da to nije prikladno'.

Na koga Carys Zeta Douglas više sliči?

glasova:


I dok mnogi kažu da je Carys Zeta Douglas smisao za modu naslijedila od majke, isto tako se slažu da je po fizičkom izgledu, prvenstveno crtama lica, ista tata Michael Douglas.

Carys Zeta Douglas s mamom Catherine na eventu u sklopu Njujorškog tjedna mode - 7 Carys i njenoj mami Catherine na eventu se pridružio i Paris Brosnan (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju