Catherine Middleton velika je ljubiteljica takozvanih kaputa-haljina (eng. coatdress) koje nosi u raznim svečanim prilikama.

Galerija Catherine Middleton u kaput-haljini Catherine Walker - 4 Catherine Middleton u kaput-haljini Catherine Walker - 3 Malory štikle Ruperta Sandersona su rasprodane +6 Catherine Middleton u kaput-haljini Catherine Walker

Riječ je zapravo o haljinama s ovratnikom, reverima i prednjim kopčanjem koje podsjećaju na kaput, a koje su napravljene od nešto debljih tkanina pa se često nose u proljetno i jesensko vrijeme bez drugih jakni ili ogrtača.

Catherine Middleton odabrala je kaput-haljinu i za pojavljivanje na tradicionalnoj misi u Westminsterskoj opatiji u Londonu koja se održava drugog utorka u ožujku svake godine, a slavi ljude i kulture Commonwealtha.

Catherine Middleton u kaput-haljini Catherine Walker - 1 Catherine Middleton u kaput-haljini Catherine Walker (Foto: Profimedia)

Vojvotkinja od Cambridgea privlačila je pažnju dobro krojenim modelom do pola lista koji potpisuje omiljena joj dizajnerica Catherine Walker. Odabrala je model u kraljevsko plavoj boji koja posebno dobro stoji brinetama.

Kraljevsko plavu kaput-haljinu sparila je s decentnim šeširom Lock & Co u odgovarajućoj nijansi te s rado nošenim modelom baršunastih štikla Ruperta Sandersona koje imaju iglenu potpeticu visoku čak 10 centimetara.

Catherine Middleton u krem haljini-kaputu - 2 Kaput ili haljina? Odjevni odabir Catherine Middleton koji privlači i zbog jednog krasnog detalja

Catherine Middleton u zelenom kaputu brenda Alexander McQueen - 4 Catherine Middleton: Topla kaput-haljina koja proljepšava žensku figuru

Izdanje je zaokružila clutch torbicom Jimmyja Chooa i kožnatim rukavicama. U cijelo izdanje odlično se uklopio njezin zaručnički prsten ukrašen safirom, ali i drugi komadi nakita ukrašeni plavim dragim kamenom.

Pogledajte u našoj fotogaleriji nekoliko kaput-haljina Catherine Walker iz nove kolekcije u neodoljivim plavim nijansama.

Malory štikle Ruperta Sandersona su rasprodane Malory štikle Ruperta Sandersona su rasprodane (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju