Catherine Middleton i princ William krenuli su na minijaturnu turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu kojoj je glavni cilj odati počast zdravstvenim djelatnicima i drugim radnicima koji rade posao od velike važnosti u vrijeme pandemije koronavirusa.

Galerija

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ukrcali su se na željezničkoj postaji Euston u Londonu na kraljevski vlak kojim će u dva dana obići Englesku, Škotsku i Wales te pokušati podići raspoloženje u državi uoči blagdana. Zbog toga neki su ovaj vlak nazvali i Christmas Expressom.

Catherine Middleton za tu je priliku reprizirala dugu kaput-haljinu s potpisom brenda Alexander McQueen. Riječ je o tamnozelenom strukiranom kaputu vojnog stila te s donjim dijelom A-kroja koji vizualno stanjuje struk, a siluetu čini ženstvenijom.

Sparila ga je s čizmama visokih sara i povišenom potpeticom od velur kože s potpisom Ralpha Laurena, kao i parom toplih rukavica brenda Cornelia James. Izdanje je zaokružila s torbicom Grace Han, naušnicama iz Accessorizea te blagdanskim kariranim šalom koji je podigao cijelu kombinaciju.

Catherine Middleton u zelenom kaputu brenda Alexander McQueen - 6
Kaput-haljina modne kuće Alexander McQueen (Foto: Getty Images)