U Los Angelesu je održana dodjela glazbenih nagrada iHeartRadio. Hit „Kill Bill“ pjevačice SZA proglašen je pjesmom godine, Taylor Swift proglašena je izvođačicom godine, a Beyonce je osvojila nagradu Innovator koja se dodjeljuje glazbenicima za poseban doprinos pop kulturi.

Galerija Meryl Streep uručila je Cher nagradu za glazbenu ikonu Cher je dobila nagradu za glazbenu ikonu na dodjeli iHeartRadio Cher je na dodjelu došla s dečkom Alexanderom Edwardsom +6 Cher 2013. u omiljenim hlačama brenda Chrome Hearts

Najveće oduševljenje na dodjeli je svojim pojavljivanjem izazvala Cher, koja je osvojila nagradu za glazbenu ikonu. Nagradu joj je uručila filmska diva Meryl Streep, njezina dugogodišnja prijateljica i velika obožavateljica.

Meryl Streep uručila je Cher nagradu za glazbenu ikonu Meryl Streep uručila je Cher nagradu za glazbenu ikonu (Foto: Profimedia)

Imala sam 14 godina 1965. i krenula u srednju školu u Bernardsvilleu, u New Jerseyju. Svaki dan hodala sam tri kilometra do škole, tada nismo imali slušalice, telefone, 'walkman', ništa. Imali smo samo pjesme koje smo nosili u svojoj glavi, a naši koraci su stvarali ritam uz koji smo hodali. Pjesma koju sam ja 1965. nosila u svojoj glavi bila je hit broj 1, 'I got you babe'. Cura koja ju je pjevala, Cher, imala je 17 godina i činila mi se tako starom…

Cher je dobila nagradu za glazbenu ikonu na dodjeli iHeartRadio Cher je dobila nagradu za glazbenu ikonu na dodjeli iHeartRadio (Foto: Afp)

Prebacite se na prošli Božić, Cher je opet imala hit na prvom mjestu, 'DJ Play a Christmas Song'. Sada ima 77 godina i odjednom mi se to ne čini tako staro. Znate li da je Cher imala hit broj 1 u svakom od proteklih sedam desetljeća? Ona je jedina žena u povijesti SADa koja je to napravila. Više nemate 15 minuta slave, sretni ste ako dobijete sedam sekundi nečije slomljene pažnje, a kamoli sedam desetljeće. Za to je potreban talent, ali više od toga potrebno je srce. Kada pomislim na Cher, pomislim na njezino divovsko srce, koliko je otvoreno, izmučeno i koliko je jako. Koliko ona vodi svojim srcem. Sve što radi, gluma, pjevanje, ples, njezino odijevanje, u to da cijelu sebe, rekla je Meryl.

Cher na dodjeli nagrada u hlačama starim 40 godina Cher na dodjeli nagrada u hlačama starim 40 godina (Foto: Profimedia)

Cher se na pozornici pojavila u crnim hlačama i crnoj uskoj majici ukrašenoj velikim kristalima. Iako je majica vizualno puno efektnija, veću pažnju privukle su hlače brenda Chrome Hearts koje, prema vlastitom priznanju, nosi već četiri desetljeća.

Cher na dodjeli nagrada u hlačama starim 40 godina Cher na dodjeli nagrada u hlačama starim 40 godina (Foto: Afp)

Da me poznajete, znali biste da sam upravo napisala svoj govor dok su mi stavljali trepavice. Prije nego počnem, znam da negdje ima ljudi koji su rekli: 'Zar ova žena nema više od jednih hlača?' Ove hlače imam više od 40 godina i odlučila sam da moramo doći ovdje i zajedno preuzeti ovu nagradu, našalila se Cher uz ovacije publike.

Cher je fotografirana za Pirellijev kalendar u omiljenim hlačama Cher je fotografirana za Pirellijev kalendar u omiljenim hlačama (Foto: Profimedia)

Njezine omiljene hlače ovjekovječene su čak i u slavnom Pirellijevu kalendaru za 2022. godinu, za koji ju je fotografirao glazbenik Bryan Adams.

U njima je viđena i tijekom večernjih izlazaka, ali i tijekom leta avionom. Cher je definitivno dokazala kako se kvalitetne i uščuvane komade itekako isplati zadržati u ormaru.

Cher 2013. u omiljenim hlačama brenda Chrome Hearts Cher 2013. u omiljenim hlačama brenda Chrome Hearts (Foto: Profimedia)

Haljina stara 18 godina koja Catherine Zeta-Jones stoji bolje nego upola mlađoj kolegici Catherine Zeta-Jones u ljubičastoj haljini modne kuće Ungaro Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 7 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 4 +7 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 5

Stare i nekoliko desetljeća: Četiri haljine koje je kraljica Letizia posudila od svoje svekrve Letizia i Sofia Kraljica Letizia Kraljica Letizia +2 Kraljica Letizia

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju