Kada smo svojedobno naše čitateljice pitali slažu li se s tvrdnjom da su nude manikure najelegantnije manikure, njih 714, od 922 koliko ih je dalo glas u anketi, složilo se da elegantnija opcija od nude manikura ne postoji.

Zaljubljenica u nude manikure očito je puno, a njih će najviše razveseliti najnoviji trend u ovom svijetu, koji će se, uzmemo li u obzir rezultate ankete, svidjeti i našim čitateljicama.

Ljeto 2023. godine obilježit će, naime, coconut milk manikura, odnosno mliječna manikura.

Razlog popularnosti vrlo je jednostavan. Ova manikura izgleda dobro na svima, odličan je odabir za sve prigode, a jednako je vole kratki i dugi nokti. Boja ove manikure je nježna, prozirna i stvorena kako bi naglasila prirodnu ljepotu noktiju. Želite li se sami pobrinuti za svoje nokte, kupite lak u mliječnoj ili prozirno ružičastoj nijansi za najbolji rezultat.

Ovu manikuru obožavaju zaljubljenice u minimalizam, ali kada vidite koliko lijepo i elegantno izgleda na noktima, poželjet ćete je isprobati čak i ako u ljetnim mjesecima birate samo jarke boje za svoje nokte.

Sada je vrijeme da u nastavku teksta provjerite kako coconut milk manikura izgleda u praksi.


  Kakve divne nijanse: 15 dokaza da su plave manikure stvorene za ljetne dane Plave manikure stvorene za ljeto - 5 Plave manikure stvorene za ljeto - 15 Plave manikure stvorene za ljeto - 14 +11 Plave manikure stvorene za ljeto - 13

20 manikura stvorenih za ljeto koje ćete htjeti kopirati Manikure stvorene za ljeto - 2 Manikure stvorene za ljeto - 18 Manikure stvorene za ljeto - 17 +17 Manikure stvorene za ljeto - 16

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju