Objavljena je prva fotografija glumice Kristen Stewart u ulozi omiljene princeze Diane koju će utjeloviti u filmu "Spencer"

Biografski film redatelja Paula Larraina koji se fokusira na jedan vikend u životu princeze Diane premijerno prikazivanje trebao bi imati na jesen 2021. godine, iako točan datum još nije poznat.

U filmu princeza Diana provodi božićne praznike s kraljevskom obitelji na imanju Sandringham u Norfolku i donosi odluku o odlasku od princa Charlesa.

Slika nije dostupna Žudjela za promjenom: Frizura koja je princezi Diani vratila osmijeh na lice

Slika nije dostupna Iznenađenje princeze Diane koje nije oduševilo princa Charlesa, a o kojem se malo zna i nakon 35 godina

Film "Spencer" zaranja u emocionalna zamišljanja o tome tko je bila Diana u vrijeme te životne prekretnice, rekla je glavna glumica o filmu.

Da će Stewart glumiti Dianu u ovom filmu objavljeno je u lipnju 2020. godine, a sada smo dobili prvi uvid u to kako će izgledati. Mišljenje mnogih je da, barem sudeći prema objavljenoj fotografiji, sličnost postoji.

Kako vam izgleda Kristen Stewart kao princeza Diana?

glasova:

"Proletjela sam pored ove slike mislići da je na njoj Diana. Trebalo mi je 10 minuta da shvatim", "Ovo uopće nije loše. Radujem se filmu" , "Wow, stvarno izgleda kao princeza",  "Izgleda fantastično"  i "Imala sam sumnje, ali izgleda dobro" samo su neki od komentara na transformaciju glumice koja na objavljenoj fotografiji, između ostalog, nosi kaput od tvida modnog brenda Chanel koji je dio njihove kolekcije jesen/zima 1988./89.

Princeza Diana u Serpentinskoj galeriji 29. lipnja 1994. godine Princeza Diana: Haljina koja je uvela novu moćnu modnu kategoriju

Osim Kristen Stewart, u filmu glume i Timothy Spall, Sally Hawkins i Sean Harris.

Dok s nestrpljenjem čekamo dolazak filma u kina, u našoj anketi odgovorite nam na pitanje jeste li i vi zadovoljni transformacijom glavne glumice ili ipak spadate u skupinu onih koji ju smatraju pogrešnim odabirom za ovu ulogu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju