Mnoge majke koje se vesele susretu svojoj jesenskoj bebici najvjerojatnije već imaju kupljenu robicu. No kako to obično biva, često pronađemo još nešto čemu ne možemo odoljeti. Takva je i ova kolekcija.

Galerija +0 Novorođenče i majka

Kao što razmišljate o obnovi jesenske garderobe, i za sebe, i za svoju bebu, sada je pravi trenutak složiti listu za kupovinu svih stvari koje nedostaju kako bi ormar bio potpun.

Ipak, pripazite, u moru opcija potrebno je pažljivo birati odjeću i dodatke u kojima će vaše dijete najradije provoditi vrijeme, jer su mnoge stvari na tržištu napravljene od materijala koji može izazvati neželjene reakcije na bebinoj koži.

Sve majke koje vole šopingirati za svoje mališane teško će odoljeti izboru robice od organskog pamuka iz trgovine Pepco. Cijene tih preslatkih komada su veoma pristupačne, a dobit ćete dobru kvalitetu i modernu robicu.

Osim što je izuzetno lagana i udobna, kao da je vaše mališane obgrlio oblačić, Pepcova kolekcija izrađena je u najboljem interesu beba i djece, a sadrži sve što jednoj mami treba.

Slika nije dostupna Bez pretjerivanja! Koliko robice stvarno treba imati za bebu?

Odjeća od organskog pamuka ističe se kao najbolji odabir za novorođene bebe Poput oblaka: Preslatka robica od organskog pamuka na koju nećete potrošiti bogatstvo

U kolekciji možete pronaći sve ono što ste stavili na popis, od bodija, pidžama, trenirki do kapica i čarapica, bez obzira na to iščekujete li djevojčicu ili dječaka jer su gotovo svi motivi uniseks. U ponudi ćete primijetiti uzorke voća i povrća, razigranih životinja, pa sve do geografskih znakova i cvjetova, a vaše će dijete, vjerujemo, biti oduševljeno ugodnim i prozračnim komadima u kojima provodi svoje prve dane.

Organski pamuk poznat je po svojoj božanstvenoj mekoći te je izuzetno nježan na dodir, zato je idealan za mališane s osjetljivom i iziritiranom kožom. Dodatno ga odlikuju prozračnost i ugodnost, a i ima izuzetnu moć upijanja vlage i nestatičnost jer je dobiven potpuno prirodnim načinom uzgoja, bez korištenja pesticida i umjetnih gnojiva koji mogu ozbiljno nadražiti bebinu kožu.

Zbog svih navedenih benefita takva je odjeća izuzetno neotporna na visoke temperature te ćete ju moći ostaviti i za drugo dijete.

Prihvatljive cijene odjeće iz Pepcove ponude pronađite u galeriji i u letku. Ponuda traje do 12. kolovoza ili do isteka zaliha pa požurite svoje komade uloviti na vrijeme.

Beba Tri ključna razloga zbog kojih mame biraju organski pamuk

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju